دانلود پروپوزال ارتباط بین عدالت سازمانی و انگیزش کارمندان بر اساس معیارهای مدیریت اسلامی

عنوان فارسی

ارزیابی ارتباط بین عدالت سازمانی و انگیزش کارمندان بر اساس معیارهای مدیریت اسلامی (مطالعه موردی: دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمان)

عنوان انگلیسی

Assessing the Relationship between Organizational Justice and Employee Motivation Based on Islamic Management Criteria (Case Study: Applied Science University of Kerman)

رشته مرتبط

  مدیریت رفتار سازمانی؛ مدیریت منابع انسانی

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1403
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

سفارش پاورپوینت این پروپوزال

قیمت دانلود :
81,600 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی) 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.

مسئله عدالت شغلی در سازمان ها، یک مسئله اساسی برای تقریباً همه کارکنان می باشد. عدالت در محیط شغلی یا عدالت سازمانی، اخیراً توجه پژوهشگران رشته های پژوهشی مختلفی را به خود جلب کرده است. اینها شامل روابط صنعتی، روانشناسی اجتماعی، رفتار سازمانی، مدیریت منابع انسانی و غیره می باشند. میزان زیادی از این توجه به عدالت بخاطر اهمیت پیامدهای مرتبط با شغل است که به ادراک های کارکنان از عدالت در چارچوب های سازمانی، ارتباط داده شده است. این زمینه ها می توانند شامل رفتار شهروندی سازمانی، تعهد سازمانی و رضایت شغلی باشند. همچنین، نگرانی قابل توجهی در طی این سالها برای بررسی پیشآیندهای درک عدالت به امید ارتقای عدالت در سازمان ها، بوجود آمده است. علاوه بر آن، عموماً درک شده که پیامدهای مرتبط با شغل، فرآیندهایی که آن پیامدها را تعیین می کنند، ارائه توجیه و احترام و وفاداری که از جانب کارکنان دریافت می شود، همگی تاثیر بسزایی بر محتوا و میزان ادراک ها از عدالت دارند.

از نظر تاریخی، عدالت به عنوان یک مفهوم، به قدمت بشریت است، که تعریف آن بسیار دشوار است، زیرا معنی و استنباط هایش در زمان ها و مکان های مختلف، متفاوت است. از دیدگاه سنتی، مفهوم عدالت همگی در مورد برقراری اصل توزیع برابر درآمد، برابری رویه ها و قدرت برابر در یک محیط اجتماعی بود. در عصر مدرن، با توسعه سازمان ها، ادراک افراد در مورد عدالت، مرتبط با انصاف و برابری در محیط کار است، مانند توزیع منابع، روند تصمیم گیری و تعاملات بین فردی برابر برای همه. مفهوم عدالت سازمانی، در رشته های علوم رفتاری، مورد توجه زیادی قرار گرفت. به عقیده محققین، مفهوم انصاف و عدالت، براساس سه جنبه کلیدی است که عبارتند از روابط رویه ای، پیامدی و بین فردی (تعاملی). طبق این تعریف، عدالت سازمانی به سادگی به درک یا دیدگاه های کارکنان در مورد رفتار عادلانه در سازمان هایشان، اشاره دارد، و عمدتاً از سه بعد اصلی، عدالت رویه ای، توزیعی و تعاملی تشکیل شده است. از سوی دیگر، انگیزش، متقاعد کردن، هدایت یا القای فکر است که کارکنان را ملزم می کند تا به اهداف فردی و سازمانی دست یابند. این، ابزاری حیاتی برای موفقیت در هر سازمان است، زیرا هرچه بیشتر سازمان ها قادر به انگیزش کارکنانشان باشند، موفق تر خواهند بود.

این پروپوزال برای دوره کارشناسی ارشد رشته مدیریت آماده شده و هدف از آن نیز بررسی ارتباط بین عدالت سازمانی و انگیزش کارمندان بر اساس معیارهای مدیریت اسلامی بوده است و در این راستا نیز یک مطالعه موردی انجام گرفته شده است. ساختارهای کلی پروپوزال نویسی در این محصول رعایت شده و مطالعه آن می تواند ابزار مناسبی برای درک این ساختارها توسط دانشجویان گردد. همچنین مطالعه و درک مفاهیم ارائه شده در این محصول می تواند زمینه ساز ایده های پژوهشی جدیدی برای تحقیقات آتی گردد.

این پروپوزال در محیط ورد (WORD) انجام شده و در ادامه نیز بخشی از آن و همچنین فایل مقاله بیس مربوط به آن قرار داده شده است:

عدالت سازمانی و انگیزش کارکنان


دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود پروپوزال ارتباط بین عدالت سازمانی و انگیزش کارمندان بر اساس معیارهای مدیریت اسلامی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − 3 =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi