دانلود پروپوزال بهینه سازی تعداد و مکان روترها در شبکه های مش بی سیم

عنوان فارسی

روش های بهینه سازی تعداد و مکان روترها در شبکه های مش بی سیم

عنوان انگلیسی

Methods for optimizing the number and location of routers in wireless mesh networks

رشته مرتبط

  مهندسی کامپیوتر

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1403
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

سفارش پاورپوینت این پروپوزال

قیمت دانلود :
75,600 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی) 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.

شبکه مش بیسیم (WMN) یک شبکه ارتباطی ساخته شده از گره های رادیویی در یک توپولوژی مش می باشد. این شبکه ها همچنین فرمی از شبکه های ادهاک بیسیم می باشند. یک مش اشاره به ارتباطات غنی بین دستگاه ها و گره ها دارد. شبکه های مش بیسیم غالبا شامل کلاینت های مش، گیت ها و روترهای مش هستند. تحرک گره ها، تکرارشوندگی کمی دارد. اگر گره ها به طور مداوم حرکت کنند، مش زمان زیادی را برای به روز رسانی مسیرها به جای تحویل داده ها صرف می کند. در یک شبکه مش بیسیم، توپولوژی تمایل دارد تا بیشتر استاتیکی باشد، طوری که محاسبات مسیرها بتوانند همگرا شده و تحویل داده ها به مقاصدشان اتفاق بیافتد. از این رو، این فرم متمرکز و کم تحرکی از شبکه ادهاک بیسیم محسوب می گردد. همچنین، از آنجایی که این شبکه گاهی اوقات متکی به گره های استاتیکی است تا به عنوان گیت عمل کند، نمی توان آن را به طور کامل به عنوان یک شبکه ادهاک تمام بیسیم در نظر گرفت. کلاینت های مش غالبا لپ تاپ ها، تلفن های همراه، و دیگر دستگاه های بیسیم هستند. روترهای مش، ترافیک را به سمت گیت ها هدایت کرده و نیز از آنها دریافت می کنند که این موضوع ممکن است نیاز به اتصال اینترنتی داشته باشد. منطقه پوشش همه گره های رادیویی که به عنوان شبکه ای واحد کار می کند، گاهی اوقات با عنوان یک ابر مش نامیده می شود. دسترسی به این ابر مش بستگی به گره های رادیویی دارد که با یکدیگر برای ایجاد یک شبکه رادیویی کار می کنند. شبکه مش، شبکه ای قابل اعتماد است طوری که اگر گرهی نتواند به عملکرد خود ادامه دهد، بقیه گره ها می توانند ارتباط خود را حفظ کرده و به کار خود ادامه دهند. شبکه های مش بیسیم می توانند با تکنولوژی های بیسیم مختلف مانند 802.11، 802.15، 802.16 عمل کنند و محدود به تکنولوژی یا پروتکل خاصی نیستند.

این پروپوزال نیز به بررسی تعداد و مکان مسیریابها در شبکه های مش بیسیم پرداخته و برای مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر آماده شده است. ساختارهای کلی پروپوزال نویسی در این محصول رعایت شده اند. مطالعه این پروپوزال می تواند الهام بخش ایده های جدیدی برای پژوهشگران علاقه مند به این زمینه باشد. شما دانشجوی گرامی نیز می توانید با مطالعه این پژوهش، علاوه بر آشنایی بیشتر با مفاهیم ذکر شده در آن، با ساختارهای کلی پروپوزال نویسی نیز آشنا شده و نهایتا موضوع مناسبی را برای اهداف دانشگاهی و مطالعاتی خود انتخاب نمایید.

این پروپوزال در محیط ورد (WORD) انجام شده و در ادامه نیز بخشی از آن و همچنین فایل مقاله بیس قرار داده شده است:

شبکه مش بی سیم


دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود پروپوزال بهینه سازی تعداد و مکان روترها در شبکه های مش بی سیم”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + پانزده =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi