دانلود پروپوزال بررسی تاثیر استفاده از پروبیوتیک لاکتوباسیلوس بر پیشگیری از اسهال

عنوان فارسی

بررسی تاثیر استفاده از پروبیوتیک لاکتوباسیلوس بر پیشگیری از اسهال

عنوان انگلیسی

Investigating the effect of using Lactobacillus probiotics in preventing diarrhea

رشته مرتبط

  پزشکی؛ داروسازی؛ پرستاری؛ میکروبیولوژی

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1403
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

سفارش پاورپوینت این پروپوزال

پروپوزال داروسازی
قیمت دانلود :
94,800 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.

لاکتوباسیلوس، تیره ای از باکتریهای گرم مثبت، بی هوازی مقاوم در برابر هوا یا میکروآیروفیلی (ریزهوا دوست)، میله شکل است که هاگ تشکیل نمی دهد. تا سال 2020، تیره لاکتوباسیلوس از بیش از 260 گونه متنوع از لحاظ فیلوژنتیک، بومشناسی و متابولیسمی، تشکیل شده بود؛ بازبینی رده شناختی این تیره، لاکتوباسیل ها را به 25 تیره نسبت داد.

گونه های لاکتوباسیلوس، جزء قابل توجهی از میکروبیوتاها (ریزجانداران) انسانی و جانوری در تعدادی از مکان های بدن، مانند دستگاه هاضمه و دستگاه تناسلی زنان را تشکیل می دهد. در زنان اروپایی تبار، گونه های لاکتوباسیلوس، معمولاً قسمت عمده ای از ریزجانداران واژینال هستند. لاکتوباسیلوس، در ریزجانداران واژن و روده، بیوفیلم هایی تشکیل می دهد که به آنها امکان مقاومت در برابر شرایط محیطی خشن و حفظ جمعیت زیاد را می دهد. لاکتوباسیلوس، یک رابطه همزیستی دوجانبه با بدن انسان دارد، زیرا از میزبان در برابر هجوم احتمالی پاتوژن ها محافظت می کند و به نوبه خود، میزبان، منبعی از مواد مغذی فراهم می کند. لاکتوباسیل ها، از جمله مرسوم ترین پروبیوتیک دیده شده در غذا مانند ماست می باشند و از نظر کاربرد برای حفظ سلامت انسان، متنوع است، زیرا می تواند به درمان اسهال، عفونت واژینال و اختلالات پوستی مانند اگزما کمک کند.

این پروپوزال را می توان برای مباحث رشته های پزشکی، داروسازی و پرستاری استفاده نمود. در این نمونه پروپوزال آماده، تمام ساختارهای مربوط به نحوه نگارش یک پروپوزال استاندارد، رعایت شده است. این ساختارها شامل مواردی همچون بیان مساله، ضرورت انجام تحقیق، اهداف، فرضیات، پیشینه تحقیق و … می باشند و منبع بسیار مناسبی برای آشنایی دانشجویان با این ساختارها هستند. با توجه به جدید بودن و جامع بودن موضوع، می توان ایده های پژوهشی جدیدی را نیز از آن استخراج نموده و در تحقیقات آینده، مورد استفاده قرار داد.

این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و در ادامه نیز بخشی از آن و همچنین فایل مقاله بیس مربوط به آن، قرار داده شده است:

پروبیوتیک لاکتوباسیلوس

لاکتوباسیلوس، نوعی باکتری موافق و سازگار است که معمولاً در دستگاه هاضمه انسان زندگی می کند و همچنین در تعدادی از غذاهای تخمیر شده مانند ماست، دیده می شود. لاکتوباسیلوس، نوعی باکتری است که اسید لاکتیک را از تخمیر کربوهیدرات تولید می کند و اغلب به غذاهایی مانند ماست افزوده می شود و در آنجا به عنوان یک پروبیوتیک (باکتریهای زنده ای که در مقادیر به اندازه کافی زیاد به تقویت روده و معده کمک می کنند و برای سلامتی مفید هستند) عمل می کنند.

پروبیوتیک هایی مانند لاکتوباسیلوس، توانایی حفظ توازن طبیعی ریزجانداران معده و روده (اصطلاح جمعی برای میکروارگانیزم ها و مواد ژنتیکی آنها که در دستگاه هاضمه انسان زندگی می کنند)، را دارند. این امر می تواند به حمایت از هضم و همچنین فراهم کردن مزیت های دیگر برای سلامتی، مانند تقویت سیستم ایمنی بدن، کمک کند. همچنین، لاکتوباسیلوس می تواند به متابولیسم و تجزیه لاکتوز، یعنی قند طبیعی دیده شده در لبنیات، در بدن کمک کند. در سال 2016، یک مطالعه بالینی، افراد دچار حساسیت یا عدم تحمل لاکتوز که یک مکمل لاکتوباسیلوس را مصرف می کردند را با افرادی که یک دارونما مصرف می کردند، مقایسه کرد. گروه لاکتوباسیلوس، کاهش معناداری از نظر علائم عدم تحمل لاکتوز مانند دلپیچه و استفراغ، داشتند.

غذاهای لبنی تخمیر شده مانند ماست، نوشیدنی های نگهداری شده و کفیر (نوشیدنی ترش مزه از شیر گاو)، تعدادی از معمول ترین و سهل الوصول ترین منابع پروبیوتیک هایی مانند لاکتوباسیلوس هستند. این محصولات، حامل های ایده آلی برای پروبیوتیک ها می باشند، زیرا ترکیب شیر (که شامل کربوهیدرات، پروتئین و چربی است) پروبیوتیک ها را از دستگاه گوارش تا روده حفاظت می کند که این شامل کمک به آنها در بقا در برابر شرایط مضر معده می باشد.


دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود پروپوزال بررسی تاثیر استفاده از پروبیوتیک لاکتوباسیلوس بر پیشگیری از اسهال”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × چهار =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi