دانلود پروپوزال نقش مولفه های سرمایه فکری و تصمیمات سرمایه گذاری بر بهبود عملکرد مالی

عنوان فارسی

ارزیابی نقش مولفه های سرمایه فکری و تصمیمات سرمایه گذاری بر بهبود عملکرد مالی (مطالعه موردی: بانک های پذیرفته شده در بورس تهران)

عنوان انگلیسی

Assessing the Role of Intellectual Capital Components and Investment Decisions on Financial Performance Improvement (Case Study: Banks Listed in Tehran Stock Exchange)

رشته مرتبط :

  حسابداری

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1402
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

سفارش پاورپوینت این پروپوزال

قیمت دانلود :
106,800 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی) 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.

تحول جوامع از یک عصر صنعتی به یک عصر اطلاعاتی، نشانگر اهمیت سرمایه فکری است. این اهمیت می تواند از عواملی مانند انقلاب فنآوری اطلاعات نشات بگیرد و در نتیجه اهمیت دانش، اقتصاد مبتنی بر دانش و اثر نوآوری و خلاقیت به عنوان عناصر قابل توجه رقابت را افزایش دهند. در عصر صنعتی، قیمت املاک، ماشین آلات، تجهیزات و مواد خام به عنوان عنصری موثر برای یک نهاد تجاری در نظر گرفته شده است، درحالی که در عصر اطلاعات، استفاده کارآمد از سرمایه فکری عمدتاً موفقیت یا شکست یک نهاد تجاری را تعیین می کند.

در یک اقتصاد دانش بنیان، سرمایه فکری (IC) به صورت یک منبع رشد، نوآوری و مزیت رقابتی شرکت ها، تشخیص داده می شود. «اتحادیه اروپا» (EU) اذعان کرده است که نوآوری ها و عوامل انسانی را می توان به عنوان محرک های اصلی رشد آتی شرکت ها و کشورها و همچنین توسعه افراد، در نظر گرفت. بنابراین، EU، رشد هوشمند را به عنوان یکی از اولویت های اصلی در استراتژی های آتی، یعنی رشد اقتصادی براساس نوآوری و دانش، تعریف کرده است. IC یک منبع کلیدی برای فرآیند خلق ارزش شرکت ها و ایجاد مزیت های رقابتی پایدار، می باشد.

دارایی های ناملموس، مانند IC، باعث منافع و مزیت برای آینده می شوند، مزیت هایی که شکل فیزیکی یا مالی ندارند. سرمایه گذاری در دارایی های ناملموس، سهم زیادی در ارزش بازاری شرکت ها دارند و نشان دهنده قسمتی از فرصت های رشد شرکت ها هستند که فراتر از دارایی های فیزیکی می باشند. IC یک مفهوم نوظهور و سریعاً در حال تکامل است. اما، مشخصه های IC، یعنی یک مفهوم چند رشته ای و بین رشته ای، به محققان اجازه می دهند که از اصطلاحات و عبارات مختلفی استفاده کنند و بنابراین، اتفاق نظر در مورد یک تعریف عموماً پذیرفته شده وجود ندارد. برخی محققان، IC را به صورت مجموعه منابع ناملموس و جریان های آنها، تعریف کرده اند. همچنین، IC، مواد فکری- دانش، اطلاعات، سرمایه فکری و تجربه- است که برای خلق ثروت قابل استفاده می باشد و یک قدرت مغذی جمعی است. در بعضی از پژوهش ها، IC به این صورت تعریف شده است: «مالکیت دانش، تجربه کاربردی، فنآوری سازمانی، روابط مشتری و مهارت های حرفه ای که برای شرکت، یک مزیت رقابتی در بازار حاصل می کنند». همچنین، IC به صورت توجیه محتمل برای شکاف و خلاء بین ارزش دفتری شرکت ها و ارزش بازاری آنها، توصیف شده است. از آنجایی که اتفاق نظر در مورد تعریف IC وجود ندارد، در این پروپوزال، IC نشان دهنده فعالیت ها و فرآیندهای مبتنی بر دانش است که در نوآوری، خلق ارزش، مزیت های رقابتی و مزیت های آتی شرکت با افزودن ارزش برای ذینفعان آن، مشارکت می کند.

این پروپوزال برای دوره کارشناسی ارشد رشته حسابداری آماده شده و همه بخش های یک پروپوزال در آن رعایت شده است. مطالعه این پروپوزال می تواند ابزار قدرتمندی در راستای آشنایی دانشجویان با ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی بوده و ایده های پژوهشی جدیدی را نیز در اختیار آنها قرار دهد.

این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و در ادامه نیز بخشی از آن و نیز فایل مقاله بیس مربوط به آن قرار داده شده است:

سرمایه فکری و تصمیمات سرمایه گذاری و عملکرد مالی


نقد و بررسی‌ها

  1. Jan Ali

    سلام با تشکر فراوان از سایت شما که بهترین معلومات و منابع را در اختیار ما میگذارید امید که محصلین بتواند از این سایت معلومات کافی اخذ نماید.

  2. سیامک شاهی

    با تشکر از راهنمایی های شما

  3. پروانه جمشیدیان

    عالی و قابل درک

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − چهارده =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi