عنوان فارسی |
مطالعه ای بر عوامل شغلی تاثیرگذار بر رضایت زناشویی در میان پرستاران (مطالعه موردی: پرستاران شاغل در مراکز درمانی رشت) |
عنوان انگلیسی |
A study on occupational factors affecting marital satisfaction among nurses (Case study: Nurses working in Rasht healthcare centers) |
رشته مرتبط |
  روانشناسی |
درسهای مرتبط | روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه |
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟ |
سفارش پاورپوینت این پروپوزال |
1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی) 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع
این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.
خانواده یکی از ستون های اصلی جامعه است، بگونه ای که یک جامعه سالم به خانواده و ازدواج سالم بستگی دارد، زیرا مبنای تشکیل خانواده، مهمترین رابطه میان زوجین می باشد. امروزه، با پیشرفت در علم و فنآوری، افزایش زندگی مکانیکی، شرایط اقتصادی و اجتماعی و وضعیت اشتغال زنان، خانواده تحت فرآیندهای ناخوشآیندی شامل اضطراب، افسردگی، عدم رضایت زناشویی و اختلالات روانی و روانشناختی قرار گرفته است. دستیابی به رفاه در زندگی افراد، به عنوان یک هدف اساسی شناخته شده است و افراد در تمام زندگی خود در تلاش برای رسیدن به آن هستند. یکی از عوامل اصلی موثر در دستیابی به رفاه، شغل و اشتغال آنها می باشد. شغل یکی از منابع مهم سرزندگی و موفقیت اجتماعی است، اما می تواند باعث ناراحتی و تخلیه توان جسمی و ذهنی شود. افراد در محل کار و محیط شغلی خود، در معرض محرک های فیزیکی، ذهنی و اجتماعی قرار می گیرند که اینها می توانند اثرات مضری بر کیفیت زندگی و سلامت جسمی و ذهنی بگذارند. مشاغل پزشکی، بخصوص پرستاری و کمک پرستاری، سطح بالایی از تنش شغلی را دارند. شیفت های کاری طولانی، شدت و حجم زیاد کار و اختیار کار یا اضافه کار اجباری، عواملی هستند که بر رضایت شغلی و زناشویی و کیفیت زندگی تاثیر می گذارند. نیاز به فراهم کردن خدمات سلامت، پرستاران و کمک پرستاران را ملزم می کند که در شیفت های روزانه و شبانه به صورت 24 ساعته در روز کار کنند؛ در نتیجه، این بر تعهدات خانوادگی و اجتماعی آنها تاثیر می گذارد. کیفیت زندگی، یک مفهوم جامع است که در برگیرنده بسیاری از جنبه های زندگی، شامل سلامت جسمی، وضعیت روانشناختی، سطح استقلال، عقاید شخصی و رابطه آنها با جنبه های بارز محیط می باشد. به بیان دیگر، کیفیت زندگی را می توان براساس چشم انداز عمومی از زندگی و رضایت وی از جنبه های مهم زندگی تعریف کرد. پیش بینی می شود که رضایت زناشویی نقش مهمی در کیفیت زندگی زوجین بگذارد. پژوهشگران، رضایت زناشویی را به صورت نگرش ها و احساسات کلی زوجین نسبت به همدیگر تعریف می کنند. علاوه بر آن، رضایت زناشویی به عنوان مهمترین و اساسی ترین عامل برای پایداری و ماندگاری ازدواج محسوب شده که از طریق برآورده شدن انتظارات دو طرف حاصل می شود. کیفیت زندگی و رضایت زناشویی پرستاران و کمک پرستاران تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار می گیرند. نتایج مطالعات انجام شده توسط محققین، اثرات منفی کار شیفتی بر رضایت زناشویی پرستاران و کمک پرستاران را تایید کرده اند و بیان کرده اند که باعث ایجاد تعارض در نقش های فرد هم در خانواده و هم در محیط کار می شود. شاغل بودن زوجین، تعداد کودکان و سطح تحصیلات، مدت ازدواج و درآمد نیز عوامل موثر بر کیفیت زندگی و رضایت زناشویی پرستاران می باشند؛ این عوامل فرآیند طبیعی زندگی را مختل می کنند و در نهایت کیفیت زندگی را کاهش می دهند. یافتن عوامل موثر بر کیفیت زندگی افراد و سطح رضایت زناشویی در جوامع و فرهنگ های مختلف، نقش قابل توجهی در توسعه توازن کار-خانواده و کاهش تعارض از طریق حذف عوامل مخرب و افزایش عوامل ترمیم کننده، ایفا می کنند. از آنجایی که کیفیت زندگی ارائه دهندگان مراقبت سلامت موضوع مهمی است که باعث خدمات سلامت بهتر می شود، هدف این پروپوزال نیز، بررسی عوامل موثر بر کیفیت زندگی و رضایت زناشویی پرستاران و کمک پرستاران متاهل در مراکز بهداشتی و درمانی و آموزشی شهرستان رشت می باشد.
این پروپوزال برای پایان نامه ای تحت همین عنوان آماده شده و ساختارهای عمده پروپوزال نویسی نیز در آن رعایت شده اند. مطالعه این پروپوزال می تواند درک بهتری از این مفاهیم در اختیار دانشجو قرار دهد تا دانشجو را در انتخاب موضوع مناسب برای اهداف دانشگاهی کمک نماید. همچنین مطالعه این پروپوزال می تواند ابزار مناسبی برای یادگیری ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی باشد.
این پروپوزال در محیط ورد (WORD) انجام شده و در ادامه نیز بخشی از آن و نیز فایل مقاله بیس قرار داده شده است:
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.