عنوان فارسی |
مطالعه ای جامع در زمینه چارچوب ها و مولفه های توسعه کارآفرینی |
عنوان انگلیسی |
A Comprehensive Study on Entrepreneurial Development Frameworks and Components |
رشته مرتبط |
  مدیریت کارآفرینی |
درسهای مرتبط | روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه |
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟ |
سفارش پاورپوینت این پروپوزال |
1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی) 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی
این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.
در طی این چند سال، تلاش های مختلفی برای شناسایی نقش های کارآفرینی در توسعه اقتصادی صورت گرفته است. اکثر نقش های مشخص شده عمدتاً از جنبه توسعه هستند، درحالی که موارد دیگر، ابعاد مختلفی مانند نقش های فرآیند کارآفرینی جهت ریسک پذیری در رشد کسب و کارها در یک اقتصاد (یعنی کشور) را به خود می گیرند. کارآفرینی را می توان به صورت رشد و توسعه یک فرآیند پویا در نظر گرفت که در بر هم زدن تعادل یک اقتصاد دخیل است. شومپتر (1934)، مسئولیت از بین بردن تعادل اقتصادی را به کارآفرین نسبت داده است. مشخص است که توسعه، از ایجاد آشفتگی جریان دوار اقتصادی، بوجود آمده توسط کارآفرین بوجود می آید، کسی که نقشی اساسی به عنوان یک نوآور و مخترع ایفا می کند. کارآفرین به صورت شخصی تعریف می شود که نوآوریهای جدیدی به شکل محصولات جدید یا روش های تولید جدید، حاصل کند. می توان به راحتی بیان کرد که فعالیت انجام ترکیبات جدید «بنگاه » نامیده می شود؛ شخصی که کارکرد و نقش وی، انجام آنهاست «کارآفرین» نامیده می شود. درحالی که کارآفرین نایتیان (Knightian)، خطر تجاری غیرقابل بیمه شدن را فرض می کند، اما این پژوهش، بعد متفاوتی را برای دیدگاه شومپتر، اتخاذ می کند. کارآفرین شومپتری، نوآور و مخترع پویا بود؛ درحالی که کارآفرین نایتیان، حامل عدم قطعیت باقیمانده است.
از تعاریف و استدلال های شومپتر، می توان بیان نمود که کارآفرینی، یک مولفه اساسی از رشد و توسعه اقتصادی است. این موضوع به خوبی تایید شده که این بخاطر اهمیت آن در حاصل کردن تاثیرات مثبت بر اقتصاد یک ملت و بهبود کیفیت زندگی افراد است. از این منظر، بسیاری نشانه های روابط مثبت بین کارآفرینی و دیگر انواع اهداف اقتصاد کلان مانند رشد اقتصادی را ارائه داده اند؛ تولید شغل؛ توانمندسازی بخش محروم از جامعه، که می تواند شامل زنان و فقرا باشد. توسعه، نیاز به افزایش پایداری و مشارکتی درآمد سرانه همراه با تغییرات ترکیب ساختاری یک اقتصاد به سمت کالاهای دارای ارزش افزوده بیشتر و روش های تولید کارآمدتر از طریق یک کارگزار اقتصادی به نام کارآفرین، دارد. کارآفرینان می توانند بوسیله ایجاد تسهیل در تخصیص کارآمد منابع از کاربردهای کمتر سازنده تا بیشتر سازنده، مشارکت داشته باشند. همچنین با انجام کارکردهای «کشف هزینه»، «پرکردن خلاء» و «تکمیل ورودی» در اقتصاد و حمایت از تغییر ساختاری، این کار را انجام دهد.
اهمیت هر دولت در ارتقاء فرهنگ کارآفرینی در شهروندان در یک اقتصاد مشهود است. این درک بوجود آمده که کارآفرینی، یک مولفه از رشد است، سیاست گذاران اکنون به دنبال افزایش نرخ رشد کارآفرینی در یک اقتصاد هستند که این همراه با توصیه های مختلف با یا بدون یافته های اقتصادی می آید. علیرغم این شوق برای ارتقای توسعه کارآفرینی، رهگیری هرگونه مقاله علمی که تحلیل مقایسه ای از نرخ توسعه کارآفرینی در کشورهای در حال توسعه فراهم می کند، بسیار دشوار می شود.
هدف این پروپوزال نیز بررسی چارچوب ها و شاخصه های کلی مربوط به توسعه کارآفرینی است. مطالعه این محصول به دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد توصیه می شود چرا که ساختارهای کلی پروپوزال نویسی در آن رعایت شده و می تواند ابزار مناسبی برای یادگیری این ساختارها برای دانشجویان گرامی باشد. همچنین مطالعه این محصول می تواند زمینه ساز ایده های پژوهشی جدیدی برای تحقیقات و اهداف آتی دانشجویان باشد.
این پروپوزال در محیط ورد (WORD) انجام شده و در ادامه نیز بخشی از آن و نیز فایل مقاله بیس قرار داده شده است:
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.