دانلود پروپوزال روش های تشخیص حملات سایبری در بانکداری موبایل با داده کاوی

عنوان فارسی

مطالعه ای بر روش های تشخیص و جلوگیری از حملات سایبری در زمینه بانکداری موبایل با استفاده از تکنیک های داده کاوی

عنوان انگلیسی

A study on the methods of detecting and preventing cyber-attacks on mobile banking using data mining techniques

رشته مرتبط :

  مهندسی کامپیوتر

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1402
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

سفارش پاورپوینت این پروپوزال

قیمت دانلود :
81,600 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی) 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.

امنیت سایبری شامل استراتژی ها و رویکردهای دفاعی است که منابع رایانشی، شبکه ها و داده ها را در مقابل دسترسی های غیرمجاز و مخرب، حفظ می کند. با توجه به رشد چشمگیر در عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT)، تهدیدهای جدیدی در این فضا ظهور یافته اند. مجرمان اینترنتی از روش های جدید و پیچیده ای استفاده می کنند که مقیاس و سرعت حملات آنها را افزایش می دهد.

تهدیدها در دنیای امروزی به فضای مجازی و رایانه ای کشیده شده اند. فضای مجازی نیز بیشتر بخش های اجرایی کشورها را تحت پوشش قرار داده. از جمله بیشتر بخش های دولتی و خصوصی، ادارات، بانک ها، بخش های مراقبت از سلامت، آموزشی و غیره. در نتیجه ایمن سازی این فضا به اولویت اصلی دولت ها بدل شده است. در این بین، جنگ مجازی نیز به مناقشات در فضای مجازی با اهداف مختلف اشاره دارد. تعریف دقیق این جنگ به این صورت است: اقدامات انجام شده توسط افراد حقیقی و حقوقی در راستای نفوذ به سیستم های کامپیوتری سایر کشورها جهت انجام اقدامات تخریب گرانه و آسیب به زیرساخت های الکترونیکی و مخابراتی. همانطور که ذکر شد، اهداف مختلفی را می توان در این زمینه متصور شد، از جمله اهداف سیاسی، دستیابی به اطلاعات حیاتی، ایجاد وقفه در سیستم تجاری و کسب و کارها و همچنین ایجاد اختلال در بخش های مختلف عمومی همچون خدمات رسانی ها در بخش برق، آب، حمل و نقل و غیره.

در این بین، روش های گوناگونی جهت مقابله با این حملات تدبیر گردیده است که از جمله آنها می توان به سیستم های تشخیص نفوذ اشاره کرد. این سیستم ها، مجموعه ای از ابزارها و تکنولوژی ها هستند که اقدامات غیرمجاز و تایید نشده در محیط شبکه را رصد کرده و تشخیص می دهند. پس در نتیجه، امنیت سایبری یکی از مهمترین اولویت هایی است که توسط تمامی دولت ها اتخاذ می گردد.

بانک ها جزو مراکز مهمی هستند که حفظ امنیت آنها و به خصوص امنیت محیط الکترونیکی آنها بسیار اهمیت دارد. در دهه های اخیر شاهد بودیم که بانک های بزرگ دنیا، هدف حملات سایبری هکرهای قدرتمندی قرار گرفته اند که منجر به سرقت اطلاعات مهم آنها شده است. مطمئنا این حملات، خسارات مالی زیادی را برای بانک ها و همچنین مشتریان به همراه داشته است. همانطور که می دانیم امروزه بسترهای مرتبط با پرداخت های موبایلی و انجام بیشتر امور بانکی از راه دور میسر شده و آنچه که در این بین باید حفاظت شود، کل شبکه اینترنت است.

این پروپوزال نیز به بررسی روش های تشخیص و جلوگیری از حملات سایبری در زمینه بانکداری موبایل پرداخته و روش های داده کاوی را مورد مطالعه دقیق تر قرار داده است. این پروپوزال برای دوره کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات آماده شده و همچنین، ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی نیز به طور کامل در آن رعایت گردیده است. در نتیجه مطالعه این پروپوزال می تواند منبع مناسبی برای دانشجویان گرامی در راستای آشنایی بیشتر با این ساختارها باشد. لازم به ذکر است که مطالعه این پروپوزال می تواند ابزار مناسبی برای محققین در راستای کشف ایده های پژوهشی جدید برای تحقیقات آتی گردد.

این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و در ادامه نیز بخشی از آن و همچنین فایل مقاله بیس مربوط به آن قرار داده شده است:

حملات سایبری در عملیات بانکی


نقد و بررسی‌ها

  1. saima

    یک محصول عالی است اما با تاسف که رایگان نیست

  2. محمد

    عالی

  3. هاجر فارسي

    سلام ممنون بسيار مفيد بوده

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 1 =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi