دانلود پروپوزال بررسی ارتباط بین تفکر خلاقانه و توانایی حل مساله با اضطراب اجتماعی

عنوان فارسی

بررسی ارتباط بین تفکر خلاقانه و توانایی حل مساله با اضطراب اجتماعی: یک مطالعه موردی در زمینه دانش آموزان مقطع راهنمایی

عنوان انگلیسی

Investigating the Relationship between Creative Thinking and Problem Solving Ability with Social Anxiety: A Case Study on Middle School Students

رشته مرتبط :

  روانشناسی

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1402
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

سفارش پاورپوینت این پروپوزال

قیمت دانلود :
75,600 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی) 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.

اضطراب اجتماعی (Social Anxiety)، عصبی بودن در موقعیت های اجتماعی است. تعدادی از اختلالات مرتبط با طیف اضطراب اجتماعی شامل اختلالات اضطرابی، اختلالات خلق، اوتیسم، اختلالات تغذیه و اختلالات مصرف مواد می باشند. افرادی که نمره بالاتری از نظر اضطراب اجتماعی کسب می کنند، توجه خود را منحرف می کنند، بیان چهره ای کمتری نشان می دهند و مشکلاتی در شروع و حفظ صحبت دارند. اضطراب اجتماعی صفاتی، تمایل همیشگی به تجربه این عصبی بودن را می توان از اضطراب وضعیتی، پاسخ آنی به یک محرک اجتماعی خاص، متمایز نمود. تقریباً 90% افراد حس کردن علائم اضطراب اجتماعی (برای مثال، خجالتی بودن) را در نقطه ای از زندگی خود تجربه کرده اند. نیمی از افرادی که هرگونه ترس اجتماعی داشته اند، ضابطه اختلال اضطراب اجتماعی را برآورده کرده اند. کارکرد اضطراب اجتماعی، افزایش تحریک و توجه به تعاملات اجتماعی، جلوگیری از رفتار ناخواسته اجتماعی و انگیزش دادن آمادگی برای موقعیت های اجتماعی در آینده می باشد.

رشد کودک:

تعدادی از احساسات اضطراب در موقعیت های اجتماعی، عادی و لازم برای کارکرد اجتماعی موثر و رشد شخصی می باشند. پیشرفت های شناختی و افزایش فشار در اواخر کودکی و اوایل نوجوانی باعث اضطراب اجتماعی مکرر می شوند. نوجوانان بیشترین اضطراب های خود را مرتبط با روابط با همتایانی که به آنها جذب شده اند، ترد از جانب همتا (همسن و سالان)، صحبت کردن برای جمع، سرخ شدگی، خودآگاهی، ترس و رفتارها در گذشته، می دانند. اکثر نوجوان در ترس خود پیشرفت می کنند و تقاضاهای رشدی تحمیل شده بر آنها را برآورده می کنند. کودکان بیشتر و بیشتری به اضطراب اجتماعی تشخیص داده می شوند و این موضوع اگر دقیقا نظارت نگردد، می تواند مشکلاتی در تحصیل بوجود بیاورد. قسمتی از اضطراب اجتماعی، ترس از مورد انتقاد قرار گرفتن توسط دیگران می باشد و در کودکان، اضطراب اجتماعی باعث اندوه شدید در فعالیت های روزمره مانند بازی با دیگر کودکان، خواندن متن در کلاس یا صحبت با بزرگترها می شود. از سوی دیگر، تعدادی از کودکان دچار اضطراب اجتماعی، بخاطر ترسشان، وانمود می کنند (فیلم بازی می کنند). مشکل در شناسایی اختلال اضطراب اجتماعی در کودکان این است که تعیین تفاوت بین آن و کمرویی ساده، می تواند دشوار باشد.

بزرگسالان:

شناسایی اضطراب اجتماعی در بزرگسالان می تواند آسانتر باشد زیرا معمولاً از هرگونه وضعیت اجتماعی بخاطر خجالت و کمرویی، خود را دور می کنند و در خودشان هستند. شکل های بزرگسالی معمول اضطراب اجتماعی شامل اضطراب عملکردی، اضطراب صحبت برای جمع، ترس از استیج، و کمرویی بودن می باشند. همه اینها نیز ممکن است شکل های بالینی به خود بگیرند، یعنی به اختلالات اضطرابی تبدیل شوند. ضوابط متمایز کننده بین شکل های بالینی و غیربالینی اضطراب اجتماعی شامل شدت و سطح اختلال رفتاری و روانی-تنی (ناراحتی) علاوه بر ماهیت پیش بینی کننده ترس می باشند. اضطراب های اجتماعی همچنین طبق گسترده بودن وضعیت های اجتماعی فعال کننده، طبقه بندی می شوند. برای مثال، ترس از غذا خوردن در جمع، یک حیطه وضعیتی بسیار محدود (غذا خوردن در جمع) دارد درحالی که کمرویی ممکن است یک حیطه گسترده داشته باشد (یک فرد ممکن است نسبت به انجام خیلی از کارها در شرایط مختلف، کمرویی داشته باشد). شکل های (اختلال) بالینی نیز به ترس اجتماعی عمومی (یعنی اختلال اضطراب اجتماعی) و ترس اجتماعی خاص، تقسیم می شوند.

این پروپوزال نیز که به بررسی این موضوع پرداخته، برای پایان نامه ای در مقطع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی آماده شده است. مطالعه این پروپوزال جامع می تواند ایده های جدیدتری را به ذهن مخاطب القا کرده و در کنار آن، ابزار مناسبی نیز برای آشنایی با ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی باشد.

این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و در ادامه نیز بخشی از آن و نیز فایل مقاله بیس قرار داده شده است:

اضطراب اجتماعی


نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دانلود پروپوزال بررسی ارتباط بین تفکر خلاقانه و توانایی حل مساله با اضطراب اجتماعی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − یک =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi