دانلود پروپوزال تاثیر یادگیری کنترل عصبانیت بر اساس بازسازی شناختی روی صمیمیت اجتماعی

عنوان فارسی

تاثیر یادگیری گروهی کنترل عصبانیت بر اساس بازسازی شناختی روی افزایش صمیمیت اجتماعی و تقلیل اندیشه قطعی نگر (مطالعه موردی: دانش آموزان در شیراز)

عنوان انگلیسی

The Effect of Group Learning on Anger Control Based on Cognitive Restructuring on Increasing Social Intimacy and Decreasing deterministic thinking (Case Study: Students in Shiraz)

رشته مرتبط :

  روانشناسی

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1402
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

سفارش پاورپوینت این پروپوزال

قیمت دانلود :
89,900 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی) 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.

یکی از مسائلی که شاید بیشتر دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد با آن مواجه می شوند، نگارش یک پروپوزال مناسب و استاندارد بر اساس معیارهای تعیین شده توسط دانشگاه ها می باشد. در همین راستا، یکی از راه حل هایی که پیشنهاد می شود، مطالعه چندین پروپوزال مشابه و کسب ایده های جدید از آنها برای انتخاب موضوع تحقیقاتی مناسب برای اهداف دانشگاهی می باشد. همچنین مطالعه این پروپوزال ها (مخصوصا اگر کاملا بر اساس استانداردهای پروپوزال نویسی نگارش شده باشند)، بهترین ابزار برای یادگیری این ساختارها خواهد بود. در همین راستا، پروپوزال هایی را برای علاقه مندان جمع آوری کرده ایم تا راهگشای این مشکل باشند. این پروپوزال نیز برای مقطع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی آماده شده و به بررسی موضوع تاثیر آموزش گروهی بر اساس بازسازی شناختی بر افزایش صمیمیت اجتماعی و کاهش تفکر قطعی نگر، پرداخته است. یکی از موضوعات مطرح شده در این تحقیق، مفهوم بازسازی شناختی می باشد که در این پژوهش به تفصیل مورد بررسی قرار گرفته و در ادامه به شرح مختصری از آن کفایت می کنیم.

بازسازی شناختی (Cognitive Restructuring)، یک فرآیند روان درمانی یادگیری شناسایی و دور کردن افکار غیرمرتبط و ناسازگارانه است که به اختلالات شناختی معروف هستند، مانند تفکر همه یا هیچ چیز (تفکیک کنندگی)، تفکر جادویی، بیش از حد تعمیم دهی، بزرگ کردن و استدلال هیجانی، که معمولاً با بسیاری از اختلالات سلامت ذهنی ارتباط دارند. CR از استراتژی های بسیاری مانند پرسش سقراطی، ضبط تفکر، و تخیل هدایت شده استفاده می کند و در بسیاری از انواع درمان ها، شامل درمان رفتاری شناختی (CBT) و درمان رفتار هیجانی منطقی (REBT)، استفاده می شود. تعدادی از مطالعات، کارکرد قابل توجه در استفاده از درمان های مبتنی بر CR را نشان می دهند.

بازسازی شناختی شامل چهار مرحله است:

  1. شناسایی مسائل شناختی مشکل ساز مانند «تفکرات خودکار» (AT) که دیدگاه های ناکارآمد یا منفی در مورد خویشتن، جهان یا آینده بر اساس عقاید در حال حاضر فعلی در مورد خویشتن، جهان یا آینده، می باشند.
  2. شناسایی اختلالات شناختی در AT ها
  3. نزاع عقلانی AT ها با روش سقراطی
  4. توسعه یک عمل متقابل عقلانی برای AT ها

شش نوع تفکر خودکار وجود دارد:

  1. تفکرات ارزیابی از خود
  2. تفکرات در مورد ارزیابی از دیگران
  3. تفکرات ارزیابی در مورد شخص دیگری که با وی در تعامل هستیم
  4. تفکرات در مورد استراتژی های مقابله ای و طرح های رفتاری
  5. تفکرات در مورد اجتناب
  6. هرگونه تفکراتی که طبقه بندی نشده اند

این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و در ادامه نیز بخشی از آن و همچنین فایل مقاله بیس مربوط به آن قرار داده شده است:

بازسازی شناختی


نقد و بررسی‌ها

  1. Sedighen

    سلام ایا وقتی یک عنوان پروپوزال انتخاب شد از لیست پروپوزال های اماده شده شما حذف میشود؟
    چگونه میتوان مطمین بود که این پروپوزال همزمان مورد استفاده چند نفر قرار نمیگیرد؟
    دلیل اختلاف قیمت پروپوزال ها چیست؟

    • bagher

      سلام
      نه پروپوزالها در سایت همیشه قرار دارند. برخی پروپوزال ها جدید هستند و به همین خاطر قیمت آنها گرانتر می باشد.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت − هفت =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi