دانلود پروپوزال موانع استفاده از اطلاعات حسابداری در زمینه تصمیم گیری های مالی

عنوان فارسی

مطالعه ای بر موانع استفاده از اطلاعات حسابداری در زمینه تصمیم گیری های مالی (بررسی نظرات مدیران بانک تجارت در چهارمحال و بختیاری)

عنوان انگلیسی

A Study on the Barriers to Using Accounting Information in the Field of Financial Decision-Making (Reviewing the Viewpoints of Tejarat Bank Managers in Chaharmahal and Bakhtiari Province)

رشته مرتبط

  حسابداری

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1403
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

سفارش پاورپوینت این پروپوزال

قیمت دانلود :
81,600 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی) 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.

امروزه، تغییرات زیادی در زمینه فنآوری اطلاعات (IT) حاصل شده و پیشرفت آن آنچنان فراگیر بوده است که روندهای رو به تغییری در زمینه های مختلف بوجود آورده است. مهمترین ویژگی های آن عبارتند از؛ پردازش سرعت بالای داده ها، دقت فوق العاده بالا و دسترسی بسیار سریع به اطلاعات، برای آپدیت بودن، امکان تبادل الکترونیکی اطلاعات، کیفیت بالا، بسیار ارزان و قیمت رو به تنزل. با ملاحظه این عوامل، نیازی به توجیه استفاده از IT در جهان امروز دیده نمی شود. علاوه بر حسابداری، باید از همه یا تعدادی از فنون جدید در خدمات و تعهدات استفاده کند. بنابراین، ارائه دهندگان اطلاعات بخصوص حسابداران، باید ارائه دهندگان اطلاعات پیشرفته و کیفیت بالا باشند، بگونه ای که خدماتشان در قیمت های بالا قابل خرید باشند. در غیر اینصورت، در آینده هیچ جایگاهی نخواهند دید. «سیستم اطلاعات حسابداری» (AIS)، بین یک یا دو یا چند واحد یک شرکت توسعه یافته است تا به یک هدف خاص دست پیدا کند. این شامل سیستم های فرعی کوچک می باشند که از سیستم های بزرگتر، شامل افراد، روش ها، اطلاعات و نرم افزار و زیرساخت های فنآوری اطلاعات، پشتیبانی می کنند. سیستم شامل یک مجموعه از اجزاء مرتبط هستند که هدفشان دستیابی به یک یا چند هدف خاص به صورتی است که اگر یک یا چند ورودی را بتوانید وارد آن کنید، یک یا چند خروجی بیرون می آید. AIS، یک سیستم کاملاً طراحی شده برای تولید، گردآوری، سازمان دهی (پردازش)، ذخیره، بازیابی و انتشار در یک موسسه، سازمان یا هر زمینه اجتماعی تعریف شده دیگر، می باشد. AIS می تواند به واحدهای کسب و کار کمک کند و مسائل کوتاه مدت مدیران در زمینه های قیمت نهایی، هزینه و جریان نقدی را از طریق فراهم کردن اطلاعات برای پشتیبانی و نظارت بر شرکت ها در این محیط پویا و رقابتی حل کند و به یکپارچه سازی این شرکت ها و ملاحظات عملکردی و برنامه های استراتژیک در درازمدت کمک کند. پیشرفت در زمینه حسابداری، فنآوری اطلاعات و سیستم های اطلاعات در دو دهه گذشته گویای شرایطی برای ملاحظه نقش سیستم اطلاعات حسابداری می باشد. برای مثال، تکامل فنآوری پایگاه داده فعال، پیاده سازی مدل های جدید، مانند منابع حسابداری و عوامل منابع برنامه ریزی، اجازه می دهد تا اطلاعات حسابداری داده های مالی قدیمی را جذب کند.

این پروپوزال نیز برای پایان نامه ای تحت همین موضوع در دوره کارشناسی ارشد رشته حسابداری آماده شده و ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی نیز در آن رعایت شده است. هدف از ارائه این محصول نیز آشنایی دانشجویان با این ساختارها و کسب ایده های پژوهشی جدیدی برای تحقیقات آتی بوده است.

این پروپوزال در محیط ورد (WORD) انجام شده و در ادامه نیز بخشی از آن و نیز فایل مقاله بیس قرار داده شده است:

موانع اطلاعات حسابداری


دیدگاهها

  1. امین

    خوب

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + 9 =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi