دانلود پروپوزال ارتباط شاخص های ریسک ورشکستگی و محافظه کاری شرطی و غیرشرطی در حسابداری

عنوان فارسی

مطالعه ای بر ارتباط شاخص های ریسک ورشکستگی و محافظه کاری شرطی و غیرشرطی در حسابداری (مطالعه موردی: شرکت های بورس تهران)

عنوان انگلیسی

A Study on the Relationship between Indicators of Bankruptcy Risk and Conditional and Unconditional Conservatism in Accounting (Case Study: Tehran Stock Exchange Companies)

رشته مرتبط

  حسابداری

درسهای مرتبط روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است سال تهیه : 1403
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟

سفارش پاورپوینت این پروپوزال

قیمت دانلود :
88,800 تومان
فهرست مطالب

1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی

سفارش پروپوزال
شرح موضوع

این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.

محافظه کاری به صورت بدبینی بیشتر برای شناسایی سودها در مقایسه با زیان ها، تعریف می شود. این باعث شناسایی سریع ضررها در مقایسه با سودها می شود و حاصل، کاهش ارزش دارایی های خالص است. وجود رویه های محافظه کارانه در گزارشگری مالی در پاسخ به تقاضا برای این اطلاعات برای حل مسائل نمایندگی انجام می گیرد. پژوهشگران محافظه کاری را به این صورت تعریف کرده اند: محافظه کاری به صورت تاییدپذیری تفاضلی لازم برای تشخیص سود نسبت به زیان و در نتیجه دست کم گرفتن بهره ها و دارایی ها، تعریف می شود. این تعاریف، محافظه کاری شرطی را نشان می دهند. در مطالعات اخیر، محافظه کاری به دو نوع تقسیم شده است: اولی، محافظه کاری غیرشرطی مستقل از اخبار است، محافظه کاری غیرشرطی از استفاده استانداردهای حسابداری که سود را مستقل از اخبار اقتصادی فعلی کاهش می دهد، بوجود می آید. برای مثال، شناسایی فوری هزینه های تبلیغات و توسعه و پژوهش به عنوان هزینه، حتی هنگامی که جریان مالی آینده مثبت باشد. دیگری، محافظه کاری پس از رویداد مبتنی بر اخبار، محافظه کاری شرطی و سود بموقع نامتقارن است. محافظه کاری شرطی، یعنی تشخیص بموقع اخبار بد به اخبار خوب در سود است. برای مثال، حداقل قیمت ثابت یا ارزش بازاری به معنای حذف مالکیت بعد از آزمون کاهش ارزش و تشخیص نامتقارن زیان ها در مقایسه با سودهای احتمالی، می باشد. محافظه کاری حسابداری، پول نقد موجود را از طریق افزایش جریان های نقدی ورودی و کاهش جریان نقدی خروجی، افزایش می دهد. محافظه کاری، جریان نقدی را از طریق صرفه جویی محافظه کارانه، کاهش هزینه سرمایه ای و افزایش جریان نقدی عملیاتی و اجرایی، افزایش می دهد. محققین اثبات کرده اند که محافظه کاری از طریق محدود کردن سرمایه گذاری بیش از حد و افزایش جریان نقدی اجرایی، هزینه سرمایه ای را کاهش می دهد و تامین مالی از خارج سازمان را تسهیل می دهد و باعث دسترسی سریع شرکت به منابع مالی نقدی می شود. محققین بیان کرده اند که محافظه کاری، انگیزه مدیریت برای اجتناب در سرمایه گذاری در پروژه های دارای ارزش جاری خالص منفی و نادیده گرفتن پروژه های ضرردار را افزایش می دهد. شناسایی بموقع، به مدیر در تشخیص بموقع پروژه های ضرردار کمک می کند. بنابراین، نقش محافظه کاری در افزایش جریان نقدی، ریسک ورشکستگی را کاهش می دهد. براساس شواهد مالی، ورشکستگی، حالتی است که پول نقد نگهداری شده برای برآورده کردن تقاضاهای لازم، مناسب و کافی نیست. به بیان دیگر، برای پرداخت بدهی ها و تعهدات، منابع نقدی لازم هستند و در صورت عدم کافی بودن منابع، شرکت دچار ورشکستگی می شود. طبق شواهد نظری و تجربی گفته شده در بالا، می توان انتظار داشت که محافظه کاری حسابداری (شرطی و غیرشرطی) به سه نحو بر ورشکستگی تاثیر می گذارد 1) نقش محافظه کاری حسابداری در افزایش سطح نگهداری پول (به صورت نقد محافظه کاری) باعث داشتن منابع مالی مناسب می شود و با ورشکستگی کم مرتبط است 2) محافظه کاری بخاطر دست کم گرفتن سود و دارایی و محدودیت پرداخت به ارائه کنندگان سرمایه و تسهیل تامین مالی از بیرون از شرکت، کاهش ریسک ورشکستگی شرکت های ضرردار و تاخیر در ورشکستگی 3) رویه های محافظه کاری باعث شناسایی سریع اخبار بد و پروژه های ضرردار و کاهش ورشکستگی شرکت می شوند.

این پروپوزال نیز به این مبحث مهم پرداخته و برای دوره کارشناسی ارشد رشته حسابداری آماده شده است. شما دانشجوی گرامی با مطالعه این محصول می توانید ایده های جدیدی را از آن استخراج کرده و موضوع مناسبی را برای اهداف دانشگاهی خود انتخاب نمایید. همچنین ساختارهای استاندارد پروپوزال نویسی در این محصول رعایت شده و در نتیجه می تواند منبع مناسبی برای یادگیری این ساختارها باشد.

این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و در ادامه نیز بخشی از آن و نیز فایل مقاله بیس قرار داده شده است:

ریسک ورشکستگی و محافظه کاری


نقد و بررسی‌ها

  1. majid

    خیلی ممنون از زحماتتان

    • bagher

      مرسی از نظرتون

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + نوزده =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi