عنوان فارسی |
مطالعه ای بر اختلال های اضطرابی و فاکتورهای جمعیت شناختی آن در بزرگسالان (مطالعه موردی: جمعیت بزرگسال در خراسان جنوبی) |
عنوان انگلیسی |
A Survey on Anxiety Disorders and Its Demographic Factors in Adults (Case Study: Adult Population in South Khorasan) |
رشته مرتبط |
  روانشناسی بالینی |
درسهای مرتبط | روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه |
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟ |
سفارش پاورپوینت این پروپوزال |
1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی) 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی
این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.
اختلالات اضطرابی (Anxiety disorders)، گروهی از اختلالات ذهنی هستند که ویژگی مشخصه آنها، احساسات قابل توجه اضطراب و ترس می باشند. اضطراب، نگرانی در مورد رخدادها در آینده است و ترس واکنش به رخدادهای کنونی است. این احساسات ممکن است باعث بوجود آمدن علائم جسمی، مانند تپش سریع قلب و لرزش شوند. چندین اختلال اضطرابی، شامل اختلال اضطرابی تعمیم یافته، فوبیای خاص، اختلال اضطرابی اجتماعی، اختلال اضطرابی جدایی، آگورافوبیا (برون هراسی)، اختلال وحشت زدگی و لالی انتخابی می باشند. این اختلالات از نظر آنچه که باعث علائم می شوند، با هم تفاوت دارند. افراد اغلب بیش از یک اختلال اضطرابی دارند. علت اختلالات اضطرابی ترکیب عوامل ژنتیک و محیطی می باشد. عوامل ریسک شامل سابقه کودک آزاری، سابقه خانوادگی (ارثی) اختلالات ذهنی و فقر هستند. اختلالات اضطرابی اغلب با اختلالات ذهنی دیگر، بخصوص اختلال افسردگی ماژور، اختلال شخصیت و اختلال سوء مصرف مواد همراه می باشند. برای اینکه علائم تشخیص داده شوند، معمولاً نیاز است حداقل این علائم به مدت 6 ماه وجود داشته باشند، بیش از آنچه که برای وضعیت مورد انتظار است، باشد و کارکرد را کاهش دهد. مسائل دیگری که ممکن است باعث بوجود آمدن علائم مشابه گردند، شامل پرکاری تیروئید، بیماری قلبی، کافئین، الکل یا مصرف حشیش و یا ترک تعدادی از داروها می باشد. اختلالات اضطرابی بدون درمان معمولاً درمان نشده باقی می مانند. درمان می تواند شامل تغییرات سبک زندگی، مشاوره و درمان دارویی باشد. مشاوره معمولاً نوعی درمان رفتاری شناختی است. درمان های دارویی، مانند داروهای ضدافسردگی، بنزودیازپین ها، یا انسداد کنندگان بتا، می توانند علائم را بهبود دهند. حدود 12% از افراد در یک سال معین مبتلا به اختلال اضطرابی می شوند و بین 5% تا 3% در کل مدت حیات خود، مبتلا می شوند. این اختلالات در زنان حدود دو برابر مردان رخ می دهند و عموماً قبل از سن 25 سالگی شروع می شوند. معمول ترین آنها، فوبیاهای خاص هستند که تقریباً بر 12% تاثیر می گذارد و اختلال اضطرابی اجتماعی که بر 10% تاثیر گذار است. فوبیاها عمدتاً بر افراد بین 15 و 35 سال تاثیر می گذارند و بعد از 55 سال، کمتر پیش می آید. این نرخ ها بنظر می رسد که در ایالات متحده و اروپا، بیشتر باشد.
این پروپوزال نیز به بررسی این موضوع در علم روانشناسی پرداخته و برای پایان نامه ای تحت همین عنوان در مقطع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی آماده شده است. ساختارهای عمده پروپوزال نویسی از جمله مدل مفهومی، جامعه آماری، ابزارهای پژوهشی و جنبه های نوآورانه در این پروپوزال رعایت شده اند و در نتیجه مطالعه این محصول می تواند ابزار مناسبی برای دانشجویان در راستای یادگیری این موارد باشد. همچنین مطالعه این محصول می تواند زمینه ساز ایده های پژوهشی جدیدی برای محققین علاقه مند به این حوزه مطالعاتی باشد.
این پروپوزال در محیط ورد (WORD) آماده شده و در ادامه نیز بخشی از آن و همچنین فایل مقاله بیس قرار داده شده است:
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.