عنوان فارسی |
مطالعه ای بر ارتباط سیستم های اطلاعاتی حسابداری (AIS) و چارچوب های مدیریت دانش در شرکت های بورس اوراق بهادار |
عنوان انگلیسی |
A Study on the Relationship between Accounting Information Systems (AIS) and Knowledge Management Frameworks in Stock Exchange Companies |
رشته مرتبط |
  سیستم های اطلاعاتی حسابداری |
درسهای مرتبط | روش تحقیق و نمونه پروپوزال کارشناسی ارشد برای پایان نامه |
اصول نگارش : رعایت شده و بر طبق استانداردهای وزارت علوم تهیه شده است | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
پاورپوینت این پروپوزال را چگونه میتوانم تهیه کنم؟ |
سفارش پاورپوینت این پروپوزال |
1. بیان مساله 2. اهمیت و ضرورت تحقیق 3. پیشینه تحقیق 4. اهداف تحقیق 5. فرضیه های تحقیق 6. مدل تحقیق 7. سوالات تحقیق 8. تعریف واژگان و اصطلاحات فنی و تخصصی 9. بیان جنبه نوآوری تحقیق 10. روش تحقیق 11. منابع فارسی و انگلیسی
این پروپوزال دارای یک مقاله بیس نیز می باشد که در انتهای همین صفحه می توانید به طور رایگان، اقدام به مشاهده و دریافت آن نمایید.
موفقیت یک شرکت تجاری به میزان سازگاری آن شرکت به محیطی که در آن قرار گرفته، بستگی دارد. از این نظر، کنترل استراتژیک، نقشی اساسی ایفا می کند، زیرا می توان آنرا به صورت فرایندی تعریف نمود که بوسیله آن فرآیند مدیران تلاش می کنند تا اطمینان حاصل کنند که سازمانشان با موفقیت با محیط در حال تغییرشان، سازگار می شود. «سیستم اطلاعات حسابداری» (AIS) را می توان به نحو موثر برای رسیدن به این هدف مورد استفاده قرار داد. در واقع، اطلاعات حسابداری درون سازمان ها به عنوان «ابزار کمک به آنها در متناسب سازی فعالیت هایشان» فراهم می شود «بگونه ای که می توانند همچنان علیرغم مواجهه با تغییرات زیست محیطی و داخلی، به اهدافشان برسند». بنابراین، AIS باید به نحوی طراحی شود که کنترل استراتژیک موثر فعالیت های سازمانی را ممکن سازد. از این دیدگاه، افزایش اهمیت دانش به عنوان یک دارایی اساسی و بحرانی، چالش جدیدی برای AIS بوجود می آورد بگونه ای که برای ایفای یک نقش استراتژیک در فرایندهای تصمیم گیری، لازم است بیشتر با منابع خلق ارزش همسویی و هماهنگی داشته باشند. به بیان دقیقتر، آنچه که لازم است، سیستم هایی هستند که فراتر از رابطه دیده شده در اطلاعات می باشند و به تصمیم گیرندگان امکان استخراج الگوها، گرایش ها و همبستگی ها را می دهند و در نتیجه بینشی حاصل می شود که به محیط در حال تغییر جواب می دهد. بسیاری از سازمان ها در حال توسعه «سیستم های مدیریت دانش» (KMS) هستند، دسته ای از سیستم های اطلاعاتی که مخصوصاً برای پشتیبانی از خلق، اشتراک گذاری و تلفیق دانش، متفاوت با داده ها یا اطلاعات، طراحی شده اند. علیرغم اهمیت داده شده به این سیستم های مبتنی بر دانش، مطالعات اخیر نرخ موفقیت پیاده سازی نسبتاً کم این پروژه ها را خاطر نشان کرده اند. تشخیص داده شده که مفاهیم اقتصادی می توانند نقش مهمی در تعیین جالب بودن دانش کشف شده ایفا کنند و تضمین کنند که برای ایجاد مزیت رقابتی، قابل استفاده هستند. حسابداری می تواند زبان راحتی برای بحث در مورد تاثیر یک الگوی کشف شده فراهم کند و تضمین کند که به نحو مناسب برای پیاده سازی تصمیماتی که برای آن استفاده و مدنظر قرار گرفته، تعریف شود. در چنین حالتی، AIS، که محاسبات زمینه سازی شده بر اساس مفاهیم اقتصادی را انجام می دهد، یک ابزار برای تسهیل کاربرد دانش خلق شده بوسیله فنآوری اطلاعات فراهم می کند. بنابراین، انتظار می رود که تلفیق AIS و KMS منجر به حصول چندین مزیت شود که با هر سیستم دیگر قابل تحقق نیست.
این پروپوزال نیز با تاکید بر این موضوعات، و با رعایت کلیه ساختارهای یک پروپوزال، برای پایان نامه ای تحت همین عنوان در مقطع کارشناسی ارشد رشته حسابداری آماده شده و می تواند ابزار مناسبی برای دانشجویان در راستای کشف ایده های مطالعاتی جدیدتر و نیز آشنایی با چارچوب های استاندارد یک پروپوزال باشد.
این پروپوزال در محیط ورد (WORD) انجام شده و در ادامه نیز بخشی از آن و همچنین فایل مقاله بیس مربوط به آن قرار داده شده است:
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.