دانلود ترجمه مقاله مروری بر بیماری های باکتریایی زئونوز ماهی

عنوان فارسی

مروری بر بیماری های باکتریایی زئونوز ماهی (بیماریهای مشترک بین انسان و حیوانات)

عنوان انگلیسی

Review on Zoonotic Bacterial Diseases of Fish

کلمات کلیدی :

  آئروموناس؛ تماس؛ کلستریدیوم پرفرنژنس؛ مواد غذایی؛ زئونوز؛ مایکوباکتریا؛ گونه های ویبرو

درسهای مرتبط دامپزشکی
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 12 نشریه : ARC Journal of Animal and Veterinary Sciences
سال انتشار : 2020 تعداد رفرنس مقاله : 57
فرمت مقاله انگلیسی : PDF نوع مقاله : ISI
پاورپوینت : ندارد

سفارش پاورپوینت این مقاله

وضعیت ترجمه مقاله : انجام شده و با خرید بسته می توانید فایل ترجمه را دانلود کنید
ARC Journal of Animal and Veterinary Sciences
قیمت دانلود ترجمه مقاله
94,800 تومان
فهرست مطالب

1. مقدمه 2. مروری بر مقالات 3. نتیجه گیری و توصیه ها

سفارش ترجمه
ترجمه نمونه متن انگلیسی

چکیده – زئونوز به بیماری های قابل انتقال از حیوانات وحشی یا اهلی به انسان اشاره دارد. با رشد فراگیر آبزی پروری و همچنین افزایش تجارت بین المللی آبزیان زنده و فرآورده های آنها، بایستی توجه ویژه ای به زئونوز معطوف شود. شایان ذکر است که، تعامل پاتوژن ها بین انسان و گونه های آبزی به دلیل راه های مختلف انتقال به این دلیل که بسیاری از پاتوژن های زئونوز به بروز بیماری در موجودات آبزی منجر نمی شوند، امری پیچیده است. عفونت‌های زئونوز به موارد زیر تقسیم می شوند: الف) عفونت‌های اکتسابی موضعی، ناشی از تماس با حیوانات آبزی یا فرآورده های آنها) عفونت‌های منتقل شده از مواد غذایی، ناشی از مصرف فرآورده های آبزی خام یا نیم‌پز. عوامل بیماری زا ممکن است ناشی از محیط آبی یا ناشی از آلودگی محیطی به طور مثال به دلیل واقع شدن مزارع در مناطق آلوده، استفاده از فضولات به عنوان کود و پساب های مدفوع از فاضلاب انسانی، مزارع حیوانات یا حیوانات وحشی (سالمونلا، شیگلا، اشریشیا کلی بیماری زا، یرسینیا، بروسلا، ادواردزیلا) باشند. باکتری‌های بیماری‌زا و بالقوه بیماری‌زا مرتبط با ماهی و صدف‌ها عبارتند از: گونه های مایکوباکتریوم، استرپتوکوک اینیه، ویبریو ولنیفیکوس، ویبریوسپ، آئروموناسها، سالمونلا و غیره. از نظر میکروبیولوژی، ماهی و فرآورده های مرتبط با آن جزء مواد غذایی پرخطر به شمار می آیند. به طور مثال، کلستریدیوم بوتولینوم نوع E و ویبریو پارهمولیتیکوس از جمله باکتری های بیماری زا مرتبط با ماهی هستند. سایر باکتری های بالقوه بیماری زا مرتبط با ماهی و صدف عبارتند از: گونه های C پرفرنژنس ، استافیلوکوکوس، شیگلاها ، باکتری ویبریو کلرا و سایر ویبریوها. افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیفی هستند باید از تماس با ماهی یا پاکسازی ماهی خودداری کنند. همچنین برای تماس با ماهی یا پرورش آن یا پاکسازی آکواریوم های خانگی یا حفره های ماهی بایستی از دستکش های سنگین و ضد آب استفاده کنند. از اینرو، بایستی توجه عمیقی به باکتری های زئونوز در ماهی و اهمیت آن در سلامت عمومی معطوف شود.

نمونه متن انگلیسی مقاله

Zoonosis refers to a disease that can be transferred from animals, whether wild or domesticated, to humans. With the global growth of aquaculture and the increasing volume of international trade in live aquatic animals and their products zoonoses require special attention. The interaction of pathogens between humans and aquatic species is complex because of the various routes of transmission coupled with the fact that many of the zoonotic pathogens do not cause disease in aquatic organisms. Zoonotic infections can be divided into: a) topically acquired infections, caused by contact with aquatic animals or their products b) foodborne infections, caused by the ingestion of raw or undercooked aquatic products. Pathogens may be indigenous to the aquatic environment or occur as the result of environmental contamination, due to, for example, farms being located in polluted areas, the use of excreta as fertiliser and faecal effluents from human sewage, animal farms or wild animals (Salmonella, Shigella, pathogenic Escherichia coli, Yersinia, Brucella, Edwardsiella). Pathogenic and potentially pathogenic bacteria associated with fish and shellfish include mycobacteria, Streptococcus iniae, Vibrio vulnificus, Vibriospp., aeromonads, Salmonella spp. and others. From the standpoint of microbiology, fish and related products are a risk foodstuff group. Particularly Clostridium botulinum type E and Vibrio parahaemolyticus rank among pathogenic bacteria associated with fish. Other potentially pathogenic bacteria associated with fish and shellfish include C. perfringens, Staph. spp., Salm. spp., Shigella spp.,V. cholera and other vibrios. People with compromised immune systems should avoid handling fish or cleaning fish tanks. They should wear heavy, waterproof gloves when handling or processing fish, and cleaning home aquariums or fish tanks. Therefore, there is a need for detail epidemiological surveillance of zoonotic bacteria in fish and its public health significances.

توضیحات و مشاهده مقاله انگلیسی

ترجمه این مقاله در 18 صفحه آماده شده و در ادامه نیز صفحه 15 آن به عنوان نمونه قرار داده شده است که با خرید این محصول می توانید، فایل WORD و PDF آن را دریافت نمایید.

محتوی بسته دانلودی:

PDF مقاله انگلیسی ورد (WORD) ترجمه مقاله به صورت کاملا مرتب
قیمت : 94,800 تومان

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود ترجمه مقاله مروری بر بیماری های باکتریایی زئونوز ماهی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − دو =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi