دانلود پاورپوینت مقاله شناسایی خطا با تکنیک فازوری در خطوط انتقال موازی

عنوان فارسی

شناسایی خطا با تکنیک فازوری در خطوط انتقال موازی ناهمگن چند مقطعی سه انتهایی

درسهای مرتبط

  حفاظت سیستم های قدرت

تعداد اسلاید : 30 فرمت : pptx
قابلیت چاپ و پرینت : دارد کیفیت طراحی : طلایی
سال طراحی : 1403 برای ارائه کلاسی مناسب است؟ بله
قابلیت ویرایش : دارد برای دفاعیه ارشد و دکتری مناسب است؟ بله
دریافت ترجمه مقاله این پاورپوینت : دانلود ترجمه مقاله مکانیابی خطا به روش فازوری برای خطوط انتقال
پاورپوینت مهندسی برق
قیمت دانلود :
46,800 تومان
توضیحات

خطوط انتقال منشعب و چند ترمیناله، راهکار اقتصادی معقول برای رفع محدودیت های حق تقدم و حق زمین می باشند. این خطوط بدون نصب یک پست برق در گره تی شکل، قابل احداث هستند. از آنجایی که جریان های جذب شده یا تزریق شده در گره تی شکل وجود دارند، شناسایی نقطه خطا برای خطوط انتقال منشعب و چند ترمیناله، نسبت به خطوط انتقال دو پایانه ای، پیچیده تر هستند. چندین الگوریتم برای حل مسئله مکانیابی خطا در خطوط انتقال همگن تک مداره منشعب و چند ترمیناله، تاکنون ارائه شده اند. علاوه بر آن، تعداد اندکی از الگوریتم ها، به مسئله مکانیابی خطا در خطوط انتقال همگن دو مداره چند ترمیناله پرداخته اند. بدلیل خطاهای مدار متقابل و تاثیر تزویج بالقوه بین مدارهای موازی، شناسایی مکان خطا برای خطوط انتقال دومداره منشعب، نسبت به خطوط انتقال تک مداره منشعب، پیچیده تر است. در برخی روش ها، تبدیل موجک و امواج سیار با هم تلفیق می شوند تا مکانیابی خطا برروی خطوط انتقال موازی منشعب با بکارگیری اندازه گیری سه طرفه (از سه انتها)، انجام شود. در این الگوریتم، مقاومت خطای بالاتر از 100 اهم و تزویج متقابل بین خطوط، تاثیر بسزایی بر دقت الگوریتم دارند، درحالی که برای خطاهای مدار متقابل (cross-circuit)، چندان تاثیرگذار نیستند. در برخی از روش ها نیز، یک الگوریتم مکانیابی خطا در خطوط انتقال موازی سه ترمیناله معرفی شده است. با اینکه الگوریتم گفته شده تحت تاثیر نوع یا مقاومت خطا قرار نمی گیرد، اندازه گیری سه ترمیناله سنکرون ولتاژ و جریان لازم است. همچنین، عملکرد آن به میزان زیادی تحت تاثیر انحراف های پارامترهای خط قرار می گیرند. پس از آن، برای بدست آوردن انشعاب خطادار و مکان خطا، یک الگوریتم مبتنی بر مولفه های متوالی سنکرون جریان و ولتاژ برای خطوط انتقال دومدارهسه ترمیناله، ارائه می شود.

این پاورپوینت در 30 اسلاید آماده شده و در ادامه نیز، اسلاید شماره 7 آن قرار داده شده است:

خطا در خطوط انتقال

با این حال، تزویج متقابل بین دو مدار در محاسبات مکانیابی خطا مورد ملاحظه قرار نمی گیرند. علاوه بر آن، روش گفته شده در بالا برای خطاهای زمین نشده، قابل اجرا نیست. در یک سری از رویکردها، یک طرح مکانیابی خطا براساس شبکه توالی منفی برای خط انتقال موازی سه ترمیناله که از اندازه گیری تک ترمینال بهره می گیرد، ارائه شده است. علاوه بر آن، تزویج متقابل بین دو مدار، تاثیر محدودی بر دقت مکانیابی خطا دارد. با این حال، طرح گفته شده برای خطاهای مدار متقابل، قابل اجرا نیست. پس از آن، دو طرح مکانیابی خطا، تدوین می شوند که از پارامترهای تجمعی (فشرده) خطوط انتقال استفاده می کنند. با این حال، روش های ذکر شده بخاطر عدم در نظر گرفتن ظرفیت خازنی شنت خط، برای خطوط انتقال طولانی قابل استفاده نیستند.

در ادامه، اسلاید شماره 24 این پاورپوینت، قرار داده شده است:

ترانسفورماتور جریان

این پژوهش، یک الگوریتم مکانیابی خطای نوین برای خطوط انتقال ترانسپوز نشده دومداره مخلوط چند مقطعی سه ترمیناله، ارائه می دهد. تاثیر ظرفیت خازنی شنت خط، عدم انتقال خط و تزویج متقابل بین همه فازها در بدست آوردن معادله مکانیابی خطا، مورد ملاحظه قرار می گیرند. علاوه بر آن، معادله تحلیلی مکانیابی خطای تحلیلی استخراج شده مستقل از نوع و مقاومت خطا می باشد. علاوه بر آن، یک الگوریتم تشخیص بدون آستانه برای متمایز سازی انشعاب خطادار، پیشنهاد می شود. مطالعات شبیه سازی نشان می دهند که الگوریتم پیشنهادی برای چندین حالت با در نظر گرفتن مقاومت و مکان خطای مختلف و همچنین همه نوع خطا، به دقت بالایی دست پیدا می کند. علاوه بر آن، حداکثر خطای ثبت شده برای مکان خطا با توجه به تاثیر خطا در پارامترهای خط، از 0.489% فراتر نمی رود. علاوه بر آن، الگوریتم پیشنهادی برای شرایطی که خطا در فازهای مشابه هر دو مدار با مقدار یکسان مقاومت خطا در هر دو مدار اتفاق می افتد، قابل کاربرد نیست. با این حال، احتمال رخداد چنین خطاهایی در واقعیت بسیار کم است.


سفارش ترجمه

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود پاورپوینت مقاله شناسایی خطا با تکنیک فازوری در خطوط انتقال موازی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + هشت =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi