دانلود پاورپوینت ارزیابی نقش ورزش در کاهش افسردگی و استرس

عنوان فارسی

ارزیابی نقش ورزش در کاهش افسردگی و استرس

درسهای مرتبط

  روانشناسی

تعداد اسلاید : 13 فرمت : pptx
قابلیت چاپ و پرینت : دارد کیفیت طراحی : طلایی
سال طراحی : 1403 برای ارائه کلاسی مناسب است؟ بله
قابلیت ویرایش : دارد برای دفاعیه ارشد و دکتری مناسب است؟ بله
پاورپوینت روانشناسی
قیمت دانلود :
38,400 تومان
توضیحات

هنگامی که افسردگی یا اضطراب دارید، اغلب بنظر می رسد که ورزش آخرین کاری است که می خواهید انجام دهید. اما، پس از اینکه انگیزه پیدا کردید، ورزش می تواند یک تفاوت بزرگ بوجود بیاورد. ورزش به پیشگیری و بهبود تعدادی از مشکلات مرتبط با سلامت، شامل فشار خون بالا، دیابت و آرتروز، کمک می کند. پژوهش های انجام شده در مورد افسردگی، اضطراب و ورزش نشان می دهند که مزیت های روانشناختی و جسمی ورزش نیز می توانند به بهبود خلق و خو و کاهش اضطراب کمک کند. ارتباط بین افسردگی، اضطراب و ورزش کاملاً مشهود نیست؛ اما تمرین ورزشی و هر نوع فعالیت جسمی دیگر قطعاً می توانند باعث کاهش علائم افسردگی یا اضطراب شوند و کاری کنند که احساس بهتری داشته باشید. همچنین، ورزش می تواند به جلوگیری از عود کردن افسردگی و اضطراب بعد از بدست آوردن احساس بهتر کمک کند.

ورزش چگونه به کاهش افسردگی و اضطراب کمک می کند؟

ورزش منظم و مداوم به روش های زیر می تواند به کاهش افسردگی و اضطراب کمک کند:

  • آزاد کردن آندورفین های احساس خوب، که مواد شیمیایی طبیعی مغزی شبیه به مواد کانابینوئیدهای درونزاد و دیگر مواد شیمیایی که حس تندرستی شما را افزایش می دهند.
  • بیرون بردن ذهن از نگرانی ها به نحوی که می توانید خود را از چرخه افکار منفی که تقویت کننده افسردگی و اضطراب هستند، دور نگهدارید.

همچنین، ورزش منظم مزیت های روانشناختی و هیجانی بسیاری دارد و می تواند به شما در این موارد کمک کند:

  • افزایش اعتماد بنفس. رسیدن به اهداف مرتبط با ورزش، حتی اهداف کوچک می توانند اعتماد به نفس شما را تقویت کنند. همچنین، رسیدن به فرم و شکلی که مطلوب شما باشد، می تواند باعث شود احساس بهتری در مورد ظاهرتان داشته باشید.
  • تعامل اجتماعی بیشتری داشته باشید. ورزش و فعالیت جسمی می تواند احتمال آشنا شدن یا اجتماعی شدن با دیگران را افزایش دهد. فقط مبادله یک لبخند دوستانه یا احوال پرسی هنگام پیاده روی در محله می تواند به بهبود خلق و خوی شما کمک کند.
  • به نحو سالم با مشکل خود مقابله کنید. انجام کاری مثبت برای مدیریت افسردگی یا اضطراب، یک استراتژی مقابله ای سالم است. تلاش برای داشتن یک احساس بهتر با نوشیدن الکل، بخاطر اینکه احساس خوب داشته باشید یا به امید اینکه افسردگی یا اضطراب به خودی خود از بین برد، می تواند باعث بدتر شدن علائم شود.

این پاورپوینت در 13 اسلاید آماده شده و در ادامه نیز، اسلاید شماره 8 آن قرار داده شده است:

آیا یک برنامه ورزشی سازمان یافته، تنها گزینه پیش روی شماست؟

تعدادی از پژوهش ها نشان می دهند که فعالیت جسمی مانند پیاده روی منظم – نه فقط برنامه های ورزشی رسمی – می توانند به بهبود خلق و خو کمک کنند. فعالیت جسمی و ورزش با هم یکسان نیستند، اما هر دو برای سلامت شما مفید می باشند.

  • فعالیت جسمی، هرگونه فعالیتی است که باعث کار کردن عضلات شما می شوند و نیاز به انرژی دارد و می تواند شامل کار، خانه داری یا فعالیت های تفریحی باشد.
  • ورزش یک حرکت جسمانی برنامه ریزی شده، سازمان یافته و تکرار شونده است که برای بهبود یا حفظ آمادگی جسمانی انجام می شود.

کلمه «ورزش»، ممکن است شما را به یاد دویدن دور سالن ورزشی بیاندازد. اما ورزش از دامنه گسترده ای از فعالیت هایی تشکیل شده که سطح فعالیت شما را افزایش می دهند تا به شما در داشتن احساس بهتر کمک کنند. قطعاً، دویدن، وزن برداری، بازی بسکتبال و فعالیت های آمادگی جسمانی دیگر که باعث افزایش عملکرد قلب می شوند، مفید هستند. اما، فعالیت جسمی مانند باغبانی، شستن خودرو، پیاده روی دور مجتمع ساختمانی یا مشارکت در فعالیت های دیگر غیرشدید، نیز می توانند فعالیت جسمی محسوب شوند. هرگونه فعالیت جسمی که شما را از تخت بیرون بیاورد و تحرک می تواند به بهبود خلق و خوی شما کمک کند. اما نیاز نیست همه ورزش یا فعالیت های جسمانی دیگر را یک دفعه انجام دهید. تفکرتان در مورد ورزش را گسترش دهید و روش هایی برای افزودن مقادیر اندک فعالیت در کل روز را پیدا کنید. برای مثال، از راه پله بجای آسانسور استفاده کنید. خودرو را قدری دورتر از محل کارتان پارک کنید تا پیاده روی کوتاهی داشته باشید. یا اگر نزدیک به محل کار زندگی می کنید، رفتن و برگشت با دوچرخه می تواند گزینه خوبی باشد.


سفارش ترجمه

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود پاورپوینت ارزیابی نقش ورزش در کاهش افسردگی و استرس”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 10 =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi