عنوان فارسی |
بررسی تاثیرات پاسخ فرکانسی سریع بر پایه افت ولتاژ بر پایداری زاویه روتور در زمان کسری توان اکتیو در گستره سیستم |
درسهای مرتبط |
  ماشین های الکتریکی |
تعداد اسلاید : 24 | فرمت : pptx |
قابلیت چاپ و پرینت : دارد | کیفیت طراحی : طلایی |
سال طراحی : 1403 | برای ارائه کلاسی مناسب است؟ بله |
قابلیت ویرایش : دارد | برای دفاعیه ارشد و دکتری مناسب است؟ بله |
دریافت ترجمه مقاله این پاورپوینت : | دانلود ترجمه مقاله اثرات پاسخ سریع فرکانس مبتنی بر افت ولتاژ بر پایداری زاویه روتور |
در این پاورپوینت که از روی مقاله ای با همین عنوان تهیه گردیده، به بررسی تاثیرات پاسخ فرکانسی سریع بر پایه افت ولتاژ بر پایداری زاویه روتور در زمان کسری توان اکتیو در گستره سیستم پرداخته شده است.
برای دستیابی به اهداف صفر خالص، ژنراتورهای سنکرون متداول (SGs) به تدریج توسط منابع تولید متصل به مبدل (CIG) جایگزین می شوند. بر خلاف ژنراتورهای سنکرون، منابع تولید متصل به مبدل ذاتاً انرژی جنبشی متصل به طور همزمان (یعنی اینرسی) را برای کاهش هرگونه انحراف فرکانس پس از اختلالات، آزاد یا جذب نمی کنند. بنابراین، با افزایش منابع تولید متصل به مبدل، توانایی سیستم قدرت برای حفظ پایداری فرکانس کاهش می یابد. تکیه صرف بر طرح های کنترل اولیه فرکانس سنتی برای مهار انحرافات فرکانس به دلیل فرآیندهای کند پاسخ و هزینه های عملیاتی بالا غیرقابل قبول خواهد بود. پاسخ سریع فرکانس (FFR) یک جایگزین جذاب و اغلب بسیار مقرون به صرفه برای کاهش وخامت پایداری فرکانس ارائه می دهد. سال ها تحقیق، قابلیت ارائه FFR از فناوری ها و دستگاه های مختلف را نشان داده است. هم پاسخ مبتنی بر افت ولتاژ و هم پاسخ اینرسی مجازی می توانند بسته به طرح های کنترل اعمال شده ارائه شوند.
این پاورپوینت در 24 اسلاید تهیه شده و در ادامه نیز تصویر مربوط به اسلاید شماره 3 آن قرار داده شده است:
با توجه به پتانسیل تزریق توان اکتیو سریع و قابل کنترل در هر نقطه از شبکه های برق، سال های اخیر شاهد علاقه تحقیقاتی رو به رشد در مورد اثرات FFR بر پایداری زاویه روتور بوده است. پایداری زاویه روتور به توانایی SG های متصل به هم در یک سیستم قدرت برای حفظ سنکرونیسم در شرایط عملیاتی اسمی و همچنین پس از اختلالات اشاره دارد. این نه تنها به تعادل بین گشتاور مکانیکی و گشتاور الکتریکی هر ژنراتور سنکرون بلکه به جدایی زاویه بین ژنراتورهای سنکرون (یا گروه هایی از ژنراتورهای سنکرون) نیز بستگی دارد.
در ادامه، تصویر مربوط به اسلاید شماره 21 این پاورپوینت قرار داده شده است:
این تحقیق ارائه جدیدی از ارتباط بین تزریقهای پاسخ سریع فرکانس (FFR) و پایداری زاویه روتور را ارائه میدهد. به طور قابل توجهی، نشان میدهد که مکان کسری توان، محل قرارگیری FFR و تأخیر FFR چگونه بر تکامل زمانی واگرایی زاویه و انتقال توان بین مناطق تأثیر میگذارد. نشان داده شده است که مناطقی با بارهای قابل توجه همیشه برای ارائه خدمات FFR بدون نقض محدودیتهای انتقال یا داشتن تأثیر جدی مخرب بر پایداری زاویه ترجیح داده میشوند. این به نوبه خود نشان میدهد که جریانهای توان اضافی در سراسر خطوط ارتباطی بین ناحیهای AC منتقل خواهد شد و پایداری زاویه پس از تزریقهای FFR هنگام ارائه FFR در مناطق دوری که حاوی منابع تولید گسترده هستند، کاهش مییابد. از آنجایی که تأثیر مکانی کسری توان و ارائه FFR به شدت به مکانهای شبکه تولید عمده و مراکز بار بستگی دارد، طرحهای کنترلی که منابع FFR نزدیکترین به مکان اولیه کسری توان را اولویت میدهند، ممکن است مزیت بسیار کمی برای پایداری زاویه داشته باشند و گاهی اوقات ممکن است بر پایداری تأثیر منفی بگذارند. همچنین نشان داده شده است که تأخیر FFR منجر به تغییر فاز تزریقهای سریع توان از دستگاههای FFR و تغییرات کوچک در تأخیرها میتواند باعث انتقال بین عملیات سیستم پایدار و ناپایدار شود. علاوه بر این، اثرات تأخیر FFR به دلیل تغییرات در فرکانس منطقهای، تغییرات مکانی را نشان میدهد. اگرچه کاهش تأخیرهای FFR برای مهار فرکانس مفید است، اما لزوماً پایداری زاویه را بهبود نمیبخشد، به ویژه در مناطقی با سطوح کاهشیافته اینرسی. بنابراین، در نظر گرفتن و طراحی دقیق تأخیرهای FFR در سیستمهای عملی بسیار مهم است.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.