دانلود ترجمه و شبیه سازی مقاله حالت گذرای خطوط انتقال با pscad
عنوان فارسی |
مقایسه شبیه سازی اضافه ولتاژگذرای کلیدزنی با استفاده از pscad و EMTP |
عنوان انگلیسی |
Switching Transient Overvoltage Study Simulation Comparison Using PSCAD/EMTDC and EMTP-RV |
کلمات کلیدی : |
  اضافه ولتاژ گذرای کلید زنی، شبیه سازی ، مدلسازی |
درسهای مرتبط | پایداری حالت گذرا |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 5 | نشریه : IEEE |
سال انتشار : 2012 | تعداد رفرنس مقاله : 5 |
فرمت مقاله انگلیسی : PDF | نوع مقاله : ISI |
شبیه سازی مقاله : انجام شده و با خرید بسته می توانید فایل شبیه سازی را دانلود کنید | وضعیت ترجمه مقاله : انجام شده و با خرید بسته می توانید فایل ترجمه را دانلود کنید |
1. مقدمه 2. مطالعه اضافه ولتاژ گذرای کلید زنی 3.مطالعه اضافه ولتاژ گذرای کلید زنی در PSCAD/EMTDC 4. مطالعه اضافه ولتاژ گذرای کلید زنی درEMTP 5. شرح شبیه سازی موردی 6.خلاصه
حالت گذرای کلید زنی یک فاکتور مهم در انتخاب تجهیزات، حفاظت و حد فاصله هوایی است. رعد و برق و کلیدزنی دو عامل اصلی اضافه ولتاژ گذرا در سیستم های قدرت هستند. این مقاله بر روی یک مطالعه ی مقایسه ای از مدلسازی و شبیه سازی اضافه ولتاژ گذرا کلید زنی با استفاده از دو برنامه شبیه سازی پرکاربرد PSCAD و EMTP تمرکز کرده است. مدلسازی اضافه ولتاژ و روش تجزیه تحلیل آماری به دقت در هر دو شبیه سازی توضیح داده شده است. مقایسه نتایج اضافه ولتاژ برای مطالعه حالت گذرای کلیدزنی همچنین مهیا شده است.
Switching transients are an important factor on the equipment selection, protection and tower air clearances. Lightning and switching are two primary causes of transient overvoltage in power systems. This paper focuses on a comparative study of the modeling and simulation of a switching transient overvoltage study using two widely used simulation tools: PSCAD/EMTDC and EMTP-RV. The overvoltage modeling and statistical analysis method have been carefully described in both simulations. The comparative overvoltage results for switching transient study are also provided.
شبیه سازی حالت گذرای خطوط انتقال
حالت گذرای سوئیچینگ (کلید زنی) از عوامل مهم در انتخاب تجهیزات و حفاظت می باشد. اضافه ولتاژها ناشی از قطع و وصل کلیدها باعث ایجاد فرکانسی در حدود ۵۰ هرتز تا ۲۰ کلیوهرتز می باشد که مدت زمان اثر این امواج گذرای سریع و در حدود میکروثانیه است. برای شبیه سازی حالت گذرای خطوط انتقال در این پروژه از نرم افزار PSCAD استفاده شده است. در اینجا حالت گذرای کلید زنی خطوط انتقال را درحالت های مختلف:
۱- بدون Surge Arrester
۲- با Surge Arrester
۳-با Pre-insertion resistors
۴ – بدون Pre-insertion resistors
بررسی می شود.
سیستم قدرت شبیه سازی شده به شکل زیر است که مقادیر هرکدام از پارامترهای آن از جمله مقادیر نامی ژنراتور،مشخصات خط انتقال و… در مقاله آمده است.
شکل زیر نیز یکی از نتایج شبیه سازی حالت گذرای سیستم است.
یک گزارش کار کامل از این پروژه در ۹ صفحه به صورت WORD نیز در این محصول قرار گرفته است که می توانید از آن برای ارائه پروژه استفاده کنید. لازم به ذکر است که ترجمه این مقاله در قالب ورد (WORD) نیز در 13 صفحه، آماده شده و با خرید محصول می توانید به آن، دسترسی داشته باشید.
پایداری حالت گذرای سیستم های قدرت، در رشته ی مهندسی برق قدرت – سیستم از اهمیت بالایی برخوردار است و در صورتی که مهندسین با چنین موضوعاتی آشنا نبوده و نتوانند در صورت وقوع یک اتفاق، پایداری سیستم قدرت را حفظ کنند، ناپایداری در سیستم قدرت اتفاق می افتد و در نتیجه بسیاری از مصرف کنندگان بدون انرژی الکتریکی خواهند شد.
حالت گذرا در سیستم های قدرت
باید بدانیم برای طراحی سیستم های الکتریکی ، تنظیم عایقی یا اصطلاحا هماهنگی عایقی به شدت نیاز به مطالعات حالت گذرا در سیستم های قدرت احساس می شود. بدون توجه به این موضوع هماهنگی حفاظتی و عایقی می تواند مشکل ساز باشد. چون ممکن است بنا به دلایلی ژنراتورهای ما دچار مشکل شده و در نتیجه ناپایداری حالت گذرا پیش بیاید و در پی آن سیم پیچی استاتور دچار مشکل شده و این مسئله منجر به ناپایداری سیستم قدرت شود با تمهیداتی اندیشیده گردد. یکی از این موضوعات استفاده از خازن برقگیر است. مسائل مربوط به حالت گذرا در سیستم های قدرت بسیار طولانی است و در این قسمت صرفا برخی موضوعات عمومی را مطرح کردیم که در ادامه پستها توضیحات مفصلی ارائه خواهد شد.
محتوی بسته دانلودی:
فایلهای شبیه سازی PSCAD گزارش کار 9 صفحه ای PDF مقاله انگلیسی ورد (WORD) ترجمه مقاله به صورت کاملا مرتب (ترجمه شکل ها و جداول به صورت کاملا مرتب)
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.