دانلود ترجمه و شبیه سازی مقاله توان راکتیو جاری در سیستم های HVDC

عنوان فارسی

بهینه سازی توان راکتیو جاری شده در سیستم های HVDC توسط الگوریتم ژنتیک

عنوان انگلیسی

Optimizing reactive power flow of HVDC systems using genetic algorithm

کلمات کلیدی :

  بهینه سازی توان راکتیو جاری شده - ترکیب سیستم AC-DC - روش هیئوریستیک - الگوریتم ژنتیک - تکاملی

درسهای مرتبط کنترل توان راکتیو - کیفیت توان
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 12 نشریه : ELSEVIER
سال انتشار : 2014 تعداد رفرنس مقاله : 38
فرمت مقاله انگلیسی : PDF نوع مقاله : ISI
شبیه سازی مقاله : انجام شده و با خرید بسته می توانید فایل شبیه سازی را دانلود کنید وضعیت ترجمه مقاله : انجام شده و با خرید بسته می توانید فایل ترجمه را دانلود کنید
الزویر
قیمت دانلود ترجمه مقاله
45,600 تومان
فهرست مطالب

1. مقدمه 2. مدلسازی لینک انتقال DC 3. تصویرسازی الگوریتم ژنتیک 4. بهینه سازی پخش توان راکتیو در خطوط HVDC توسط الگوریتم ژنتیک 5. نتایج عملکرد الگوریتم ژنتیک بر روی شبکه های تست شده 6. نتیجه گیری و بررسی

سفارش ترجمه
ترجمه نمونه متن انگلیسی

به دلیل استفاده خیلی از خطوط (ولتاژ بالا با جریان مستقیم) HVDC جهت انتقال توان زیاد در سال های اخیر، نیاز بیشتری به مطالعه در این زمینه وجود دارد. ابتدا و انتهای خطوط HVDC که دارای دو مبدل هستند از بخش های مهم سیستم قدرت محسوب می شوند. حضور این لینک ها در خطوط HVDC مطالعه در این زمینه یعنی بهینه سازی توان راکتیو جاری شده (پخش) را بسیار آسان نموده اند. پخش بهینه توان راکتیو در سیستم های قدرت AC برای کاهش تلفات بیشتر مورد استفاده و تعریف می شود. حال وقتی HVDC به میان می آید و به نوعی سیستم از حالت AC به AC-DC تبدیل می شود برای پخش توان راکتیو بهینه به مشکل بر خواهیم خورد. به خصوص وقتی لینکهای HVDC باید مشخصه های ترانسفورماتور قدرت موجود را نیز در نظر بگیرند. در این مقاله این مشکل توسط الگوریتم ژنتیک حل شده است که آن (الگوریتم ژنتیک) یک الگوریتم هیئوریستیک تکاملی برای لحظات اول می باشد. روش پیشنهادی بر روی شبکه های IEEE14 باس و IEEE30 باس که سیستم های تست استاندارد IEEE می باشند آزمایش شده است. و هم چنین بر روی شبکه 39 باسه انگلستان نیز مورد بررسی قرار گرفته است. اعتبار، کارآیی و اثر بخشی روش پیشنهادی با مقایسه نتایج به دست آمده است و در نتیجه تاثیر لینک انتقال DC در همه ی سیستم های قدرت نیز نشان داده شده است.

نمونه متن انگلیسی مقاله

Due to the usage of high voltage direct current (HVDC) transmission links extensively in recent years, it requires more studies in this issue. Two-terminal HVDC transmission link is one of most important elements in electrical power systems. Generally, the representation of HVDC link is simplified for optimal reactive power flow (ORPF) studies in power systems. ORPF problem of purely AC power systems is defined as minimization of power loss under equality and inequality constraints. Hence, ORPF problem of integrated AC–DC power systems is extended to incorporate HVDC links taking into consideration power transfer control characteristics. In this paper, this problem is solved by genetic algorithm (GA) that is an evolutionary-based heuristic algorithm for the first time. The proposed method is tested on the modified IEEE 14-bus test system, the modified IEEE 30-bus test system, and the modified New England 39-bus test system. The validity, the efficiency, and effectiveness of the proposed method are shown by comparing the obtained results with that reported in literature. Thus, the impact of DC transmission links on the whole power systems is shown.

توضیحات و مشاهده مقاله انگلیسی

ترجمه مقاله بهینه سازی توان راکتیو جاری در سیستم های HVDC توسط الگوریتم ژنتیک

این محصول علاوه بر شبیه سازی مقاله ای در زمینه بهینه سازی توان راکتیو جاری در سیستم های HVDC توسط الگوریتم ژنتیک دارای پاورپوینت نیز می باشد که جهت ارائه در کلاس بسیار مناسب است. الگوریتم ژنتیک استفاده شده در این محصول شامل کد کامل بوده و از تولباکس متلب استفاده نشده است. خطوط HVDC به دلیل جریان مستقیم بودن از نظر توان راکتیو بسیار حائز اهمیت هستند. تامین توان راکتیو در این نوع سیستم ها توسط کنترل مبدل ها ی موجود در سیستم اتفاق می افتد. نتایج بر روی سه شبکه از جمله IEEE30 باسه و IEEE14 باسه مورد بررسی قرار گرفته و نتایج نیز در آن گنجانده شده است.

شبیه سازی این محصول در محیط متلب انجام شده است. در شکل زیر نتیجه نهایی توسط الگوریتم ژنتیک که اصطلاحا به نمودار همگرایی معروف می باشد، برای این پروژه مشاهده می کنید:

همانطور که ملاحظه می کنید تعداد تکرار برای الگوریتم ژنتیک ۵۰ در نظر گرفته شده است که شما می توانید آن را کم یا زیاد کنید. الگوریتم ژنتیک در تکرار 32 تقریبا به مقدار نهایی خود رسیده است.

 

 

محتوی بسته دانلودی:

فایل کامل الگوریتم ژنتیک و اطلاعات شبکه ها (از تولباکس متلب برای الگوریتم ژنتیک استفاده نشده است بلکه حاوی جزئیات CROSSOVER و MUTATION و... است) پاورپوینت PDF مقاله انگلیسی ورد (WORD) ترجمه مقاله به صورت کاملا مرتب
قیمت : 45,600 تومان

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود ترجمه و شبیه سازی مقاله توان راکتیو جاری در سیستم های HVDC”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × چهار =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi