شبیه سازی جایابی منابع تولید پراکنده با الگوریتم رقابت استعماری برای شبکه 33 باسه

خلاصه:

به قول معروف باز ایرانیا افتخار آفریدند! این الگوریتم مال یکی از نخبگان ایرانی به نام آقای دکتر آتش پز گرگری است که بنده هم افتخار داشتم در جلسه دفاع ایشان برای پایان نامه کارشناسی ارشد که همین الگوریتم رو کار کرده بود در دانشگاه تهران شرکت کنم. در این شبیه سازی ما به وسیله این الگوریتم مکان و اندازه بهینه DG ها رو پیدا کردیم و در پایان اجرا، شما مکان و اندازه بهینه منابع تولید پراکنده و پروفیل ولتاژ قبل و بعد از جایگذاری و همچنین نمودار همگرایی رو مشاهده خواهید نمود.

قیمت دانلود :
42,000 تومان
شرح موضوع

جایابی منابع تولید پراکنده با الگوریتم رقابت استعماری

منابع تولید پراکنده می توانند تا حد زیادی باعث کاهش تلفات کل شبکه و بهبود پروفیل ولتاژ شبکه گردند. حال جایابی DG ها از اهمیت زیادی برخوردار است. اگر جایابی درست و حسابی نباشد نه تنها بهبودی حاصل نمی شود ، بلکه مشکلات عمده ای نیز برای شبکه ایجاد خواهد شد. الگوریتم های بهینه سازی مختلفی برای جایابی بهینه منابع تولید پراکنده مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از الگوریتم های قوی در زمینه بهینه سازی مربوط به الگوریتم رقابت استعماری می باشد. در این محصول جایابی منابع تولید پراکنده توسط الگوریتم رقایت استعماری بر روی شبکه 33 باسه که در شکل زیر مشاهده می کنید انجام شده است:

جایابی منابع تولید پراکنده

جایابی بهینه منابع تولید پراکنده با الگوریتم  رقابت استعماری در متلب

اگر به صورت ساده بخواهیم مکان یابی منابع تولید پراکنده را مورد بررسی قرار دهیم. شاید لازم باشد بیش از میلیاردها حالت را برای یافتن مکان و اندازه بهینه مورد بررسی قرار دهیم. بخاطر محدودیت زمانی نیاز است تا از الگوریتم های بهینه سازی برای یافتن پاسخ استفاده نماییم. لذا از الگوریتم های بهینه سازی در مسائل مکان یابی استفاده می شود. الگوریتم رقابت استعماری در واقع مدلسازی ریاضی فرآیند تکامل اجتماعی – سیاسی است. همانند سایر الگوریتم های بهینه سازی نظیر الگوریتم ژنتیک و ازدحام ذرات و مورچگان، الگوریتم رقابت استعماری نیز دسته ای از جواب ها را تشکیل می دهد. به جای واژه ی “کروموزم” در الگوریتم ژنتیک یا “ذره” در الگوریتم PSO در این الگوریتم از واژه ی “کشور” استفاده می شود. و بعد از انجام برخی تکنیک ها در نهایت جواب بهینه یا همان کشور مطلوب به دست می آید. در این محصول برای جایابی بهینه ی DG بر روی شبکه 33 باسه از الگوریتم رقابت استعماری استفاده شده و در نهایت بهترین مکان ها تشخیص داده شده اند.

در نهایت بعد از جایابی منابع تولید پراکنده همانطور که انتظار می رفت پروفیل ولتاژ دچار بهبود گردد ، نمودار پروفیل ولتاژ بهبود یافته به دست می آید. این نمودار نشان دهنده ی قبل و بعد از جایابی DG است که رنگ سبز نشان دهنده ی پروفیل ولتاژ بعد از مکان یابی منابع تولید پراکنده می باشد که با بهبودی همراه است.

جایابی DG با الگوریتم رقابت استعماری

از طرف دیگر در اکثر مقالات از نمودار همگرایی مربوط به الگوریتم های بهینه سازی نیز استفاده می شود. این نمودار نشان هنده ی کاهش میزان تابع هدف (تلفات شبکه در این محصول) در هر بار تکرار می باشد. در واقع نشان می دهد که در هر بار تکرار این مقدار با کاهش همراه بوده و بعد از چند بار تکرار ثابت مانده است.

جایابی منابع تولید پراکنده با الگوریتم رقابت استعماری

در حالت کلی این محصول حاوی فایل های متلب مربوط به بدنه ی اصلی الگوریتم رقابت استعماری ، و تابع هدف شامل پخش بار پسرو پیشرو شبکه 33 باس و … بوده و نحوه ی اجرا و ران کردن ، همچنین تغییرات بر روی اعضا و تعداد تکرار در آن بسیار ساده بوده و در پایان اجرا شما مکان و اندازه های بهینه DG رو مشاهده می کنید. همچنین پروفیل ولتاژ قبل و بعد از جایگذاری و نمودار همگرایی در پایان برای شما به نمایش در خواهد آمد. فایل PDF زیر نیز تابع هدف و شرایط لحاظ شده را نشان می دهد که با توجه به مقاله خودتان می توانید به سادگی تغییر دهید.

 


دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “شبیه سازی جایابی منابع تولید پراکنده با الگوریتم رقابت استعماری برای شبکه 33 باسه”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + 5 =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi