دانلود ترجمه و شبیه سازی مقاله استفاده بهینه از سیستم ذخیره ساز انرژی

عنوان فارسی

استفاده‌ ی بهینه از سیستم‌ های ذخیره‌ سازی انرژی با منابع انرژی تجدید پذیر

عنوان انگلیسی

Optimal use of energy storage systems with renewable energy sources

کلمات کلیدی :

  پخش بار بهینه - برنامه ریزی عدد صحیح مختلط - آرام سازی لاگرانژی

درسهای مرتبط انرژی های نو ، کیفیت توان ، توزیع انرژی
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 11 نشریه : ELSEVIER
سال انتشار : 2015 تعداد رفرنس مقاله : 40
فرمت مقاله انگلیسی : PDF نوع مقاله : ISI
پاورپوینت : ندارد

سفارش پاورپوینت این مقاله

وضعیت ترجمه مقاله : انجام شده و با خرید بسته می توانید فایل ترجمه را دانلود کنید
الزویر
قیمت دانلود ترجمه مقاله
27,600 تومان
فهرست مطالب

1. مقدمه 2. فرموله کردن مسئله و ادبیات 3. کالیبره‌کردن مدل 4. مطالعه موردي 5. نتابج و مدیریت ESS 6. نتیجه گیری

سفارش ترجمه
ترجمه نمونه متن انگلیسی

چکیده: این مقاله یک بهینه‌سازی چند دوره‌ای را برای مطالعه‌ی اثرات فنی و اقتصادی قرار دادن و استفاده از منابع انرژی تجدید پذیر (RES) و سیستم های ذخیره سازی انرژی (ESS) در شبکه توان ، پیشنهاد می‌کند. با نفوذ بیشتر RES، تغییرپذیری ذاتی آن، مقدار واقعی انرژی پخش بار را تحت تاثیر قرار می‌دهد، سهم آن‌ها در کاهش میزان انتشار گازهای آلاینده و گازهای گلخانه ای، و اثرات کلی رفاهی می‌باشد، که ممکن است دارا باشند. علاوه بر این، برای مهار کردن تغییرپذیری و عدم اطمینان این منابع، روش ها و فن آوری‌های جدید باید اتخاذ گردند. یک راه حل ممکن برای چالش‌های اتخاذ RES، اتصال به منابع ذخیره سازی انرژی می‌باشد، چه به عنوان امکانات اختصاصی در طرف عرضه و یا حمایت از جایگزین کردن بارها به تولید موجود در طرف تقاضا. این مقاله یک الگوریتم برای پخش بار شبکه با هدف پاسخ دادن به برخی از تغییرات اساسی به روش مدیریت سیستم ارائه می‌کند و ویژگی‌های تحلیلی راه حل بهینه را مورد بحث قرار می‌دهد. روش پیشنهادی به یک مطالعه‌ی موردی اعمال می‌شود. چهار سناریو در پخش بار آنها بررسی شده است، اثرات رفاهی در شرکت‌کنندگان بازار عمده فروشی برای یک شبکه‌ی IEEE 30 شین اصلاح‌شده با انرژی باد به عنوان RES در نفوذ نزدیک به 15% آورده شده است.پیامدهای سیاست به دست آمده از نتایج ثابت می‌کند که، اول، ESS می تواند نیاز رمپینگ را برای دنبال کردن بار کاهش می‌دهد ، اما لزوما مقدار انرژی باد استفاده شده را افزایش نمی‌دهد، و دوم، الگوهای ازدحام در شبکه برق نقش مهمی در اثر نهایی RES و ESS بازی می‌کنند. این‌ها بینش‌های مهم در مورد یک بحث جاری درباره‌ی نحوه‌ی ذخیره سازی و سرمایه گذاری هدایت انرژی های تجدید پذیر برای اقتصاد کم کربن می‌باشند.

نمونه متن انگلیسی مقاله

This article proposes a multi-period optimization to study the technical and economic effects of the placement and use of Renewable Energy Sources (RES) and Energy Storage Systems (ESS) in an electrical network. As the RES penetrations increase, their inherent variability affects the actual amounts of energy dispatched, their contribution to decrease emissions of pollutants and greenhouse gases, and the overall welfare effects they may have. Moreover, to better harness the energy from renewable sources, both new methodologies and technologies need to be adopted, counteracting the variability and uncertainty of these sources. A possible solution to the challenges of RES adoption is the coupling to energy storage sources, either as dedicated facilities on the supply side, or supporting the accommodation of loads to the available generation on the demand side. This paper suggests an algorithm for network dispatch, aimed at answering some of fundamental changes in the way the system is managed and discusses analytical characteristics of the optimal solution.

توضیحات و مشاهده مقاله انگلیسی

ترجمه مقاله استفاده بهینه از سیستم ذخیره ساز ESS انرژی به همراه منابع انرژی تجدیدپذیر (منابع تولید پراکنده) DG

امروزه سیستم ذخیره ساز انرژی نقش اساسی در کاهش هزینه های بهره برداری ایفا می کند. به خصوص حضور منابع تولید پراکنده DG و استفاده از آن ها بدون وجود سیستم ذخیره ساز انرژی ESS برای بهره برداری با مشکلات زیادی مواجه می شود. منابع تجدیدپذیر منابعی هستند که در طول روز تولید ثابتی ندارند. از طرفی ممکن است در زمانی که تولید خوب و زیادی دارند شبکه نیازی به آن ها نداشته باشد. در این مواقع سیستم ذخیره ساز انرژی می تواند انرژی الکتریکی تولید توسط آن ها را در خود ذخیره کرده و در زمان نیاز به شبکه تزریق نماید.

سیستم ذخیره ساز انرژی

معمولا در شب ها وزش باد و مصرف انرژی الکتریکی به خصوص در کشور ما تا ساعت 12 شب زیاد بوده و در نتیجه انرژی تولیدی توربین های بادی مستقیم به مصرف کننده می رسند. اما بعد از ساعت 12 که کاهش مصرف رخ می دهد. انرژی تولیدی توسط توربین های بادی به هدر خواهد رفت. در واقع ار سرمایه گذاری چند میلیونی توربین های بادی استفاده ی صحیحی صورت نمی گیرد. این جاست که سیستم ذخیره ساز انرژی می تواند انرژی تولید را در خود ذخیره کرده و برای زمان دیگری جهت مصرف به شبکه تزریق نماید. حضور سیستم ذخیره ساز انرژی ESS و منابع تولید پراکنده DG پخش بار شبکه را با مشکلاتی مواجه ساخته است. این محصول حاوی ترجمه مقاله ای در زمینه استفاده بهینه از سیستم ذخیره سازی انرژی به همراه منابع تولید پراکنده DG می باشد.

 

 

محتوی بسته دانلودی:

PDF مقاله انگلیسی ورد (WORD) ترجمه مقاله
قیمت : 27,600 تومان

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود ترجمه و شبیه سازی مقاله استفاده بهینه از سیستم ذخیره ساز انرژی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − 10 =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi