شبیه سازی مقاله هماهنگی بهینه رله های اضافه جریان با استفاده از الگوریتم PSO

عنوان فارسی

شبیه سازی مقاله هماهنگی بهینه رله های اضافه جریان با استفاده از الگوریتم PSO

عنوان انگلیسی

Optimal coordination of overcurrent relays using a modified particle swarm optimization

کلمات کلیدی :

  رله های اضافه جریان جهتی، تکنیکهای بهینه سازی،بهینه سازی ازدحام ذرات،حفاظت سیستم های قدرت

درسهای مرتبط حفاظت و رله، حفاظت پیشرفته
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 8 نشریه : ELSEVIER
سال انتشار : 2006 تعداد رفرنس مقاله : 10
فرمت مقاله انگلیسی : PDF نوع مقاله : ISI
شبیه سازی مقاله : انجام شده و با خرید بسته می توانید فایل شبیه سازی را دانلود کنید وضعیت ترجمه مقاله : سفارش ترجمه تخصصی این مقاله
الزویر
قیمت دانلود ترجمه مقاله
30,000 تومان
فهرست مطالب

1. مقدمه 2.فرمول بندی مسئله 3. بهینه سازی ازدحام ذرات 4. الگوریتم بهینه سازی PSO پیشنهاد شده 5.شبیه سازی نتایج 6.خلاصه

سفارش ترجمه
ترجمه نمونه متن انگلیسی

در این مقاله، یک فرمول جدید برای محاسبه بهینه تنظیمات رله های اضافه جریان در سیستم های قدرت پیشنهاد شده است. مسئله هماهنگی رله های ارائه شده ، به صورت یک مسئله غیر خطی عدد صحیح مخلوط برای انتخاب تنظیمات جریان فرمول بندی شد. یک الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات (PSO) برای محاسبه بهینه تنظیمات رله پیشنهاد شده است. یک مقایسه بین الگوریتم بهینه سازی PSO و بهینه سازی GAMS ارائه شده است.

نمونه متن انگلیسی مقاله

In this paper, a new problem formulation is proposed to calculate the optimal relay settings of directional overcurrent relays in power systems. The proposed coordination problem is formulated as a mixed integer nonlinear problem to take into account the discrete values for the pickup current settings. A modified particle swarm optimization (PSO) algorithm is proposed to calculate the optimal relay settings. A comparison between the original particle swarm optimization based method, the proposed PSO algorithm and the GAMS solver is presented.

توضیحات و مشاهده مقاله انگلیسی

هماهنگی رله های حفاظتی

حفاظت در مقابل خطاها از ملزومات طراحی یک سیستم توزیع می‌باشد. یک حفاظت خوب حفاظتی است که بتواند قسمت کوچکی از سیستم را در هنگام فالت از سیستم اصلی ایزوله کند تا از تحت تاثیر قرار گرفتن قسمت‌های دیگر سیستم جلوگیری کند و مانع عملکرد اشتباه تجهیزات حفاظتی نامرتبط با خطا شود. در این طرح حفاظتی هر تجهیز حفاظتی ( رله های حفاظتی ) باید وظیفه اصلی خود را هرچه زودتر انجام دهد، اما وقتی خطایی در سیستم رخ می‌دهد باید توسط تجهیز  دیگری نیز پشتیبانی گردد.

رله های حفاظتی

معمولا سیستم‌های توزیع بصورت شعاعی بهره‌برداری می‌گردند و از رله‌های جریانی و فیوزها برای حفاظت سیستم شعاعی استفاده می‌گردد. از آنجایی که جهت جریان خطا یکسویه است، پیچیدگی حفاظت سیستم به شدت کاهش می‌یابد. با حضور و افزایش مولدهای تولید‌پراکنده در سیستم‌های توزیع پیچیدگی هماهنگی حفاظتی رله‌ها افزایش یافت. در حضور DG‌ها اندازه جریان‌های خطوط و جهت انتقال آن تغییر خواهد کرد، بنابراین سیستم حفاظتی موجود قابلیت هماهنگی حفاظتی سابق را نخواهد داشت

شبیه سازی های انجام شده در مقاله برای شبکه 8 و 14  باسه است ولی در این محصول شبیه سازی ها فقط برای شبکه 14 باسه انجام شده است.زمان عملکرد رله‌ها و مقادیر TDS و Ipickup رله‌ها در این محصول بدست آورده شده است.   یک گزارش کار 18 صفحه ای کامل به صورت فایل WORD  که تقریبا 60 در صد ترجمه مقاله نیز می باشد در این محصول قرار گرفته است که برای ارائه به عنوان پروژه درسی بسیار مناسب می باشد.

 

 

محتوی بسته دانلودی:

1. فایل های شبیه سازی به صورت فایل متلب 2.یک فایل وورد برای چگونگی اجرای شبیه سازی 3.گزارش کار کامل 18صفحه ای
قیمت : 30,000 تومان

نقد و بررسی‌ها

  1. محمد

    خوبه

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + 3 =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi