شبیه سازی و ترجمه مقاله یک استراتژی حفاظتی جدید سیستم های توزیع با حضور منابع تولید پراکنده
عنوان فارسی |
یک استراتژی حفاظتی جدید سیستم های توزیع با حضور منابع تولید پراکنده |
عنوان انگلیسی |
A novel protection strategy for distribution systems with distributed generation |
کلمات کلیدی : |
  هماهنگی ریکلوزر-فیوز – منابع تولید پراکنده – سیستم توزیع |
درسهای مرتبط | حفاظت و رله - حفاظت پیشرفته - سیستم های توزیع انرژی |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 12 | نشریه : Springer |
سال انتشار : 2016 | تعداد رفرنس مقاله : 23 |
فرمت مقاله انگلیسی : PDF | نوع مقاله : ISI |
پاورپوینت : ندارد | وضعیت ترجمه مقاله : انجام نشده است. |
1- مقدمه 2- سیستم مورد مطالعه 3- طرح کلی روش ارائه شده 4- نتیجه و بحث 5- نتیجه گیری
چکیده – در این مقاله یک استراتژی جدید برای ارائه یک راه حل بهینه جهت هماهنگی ریکلوزر- فیوز که به نظر می رسد در سیستم های توزیع به منابع تولید پراکنده نفوذ بیشتری داشته باشند، ارائه شده است. هسته ی این استراتژی براساس طبقه بندی وضعیت هماهنگی در شرایط خطا به صورت نگهداری هماهنگی و از دست دادن آن ارائه شده است. فایده ی اصلی این فرآیند طبقه بندی نشان می دهد که اگر طرح حفاظتی موجود باشد می تواند با خطا مقابله نموده و همچنین از اقدامات اضافی که نیاز است مقابله کند. سه اقدام مختلف در این استراتژی جهت کاهش مواردی که هماهنگی از دست رفته است پیشنهاد شده است. اولی براساس جستجوی بهترین مکان برای DG هاست، در حالی که دومی در تغییر ویژگی ریکلوزر و آخری براساس تهیه اطلاعات عملکرد DG ها در هنگام قطعی می باشد، هماهنگی حفاظتی می تواند دوباره به دست آید. استراتژی پیشنهادی با تست بر روی شبکه IEEE34 باسه مورد ارزیابی قرار گرفته است. نتایج به دست آمده توانایی روند طبقه بندی برای تمایز قائل شدن میان مواردی که دارای هماهنگی بوده و آنهایی که هماهنگی ندارند و هماهنگی خود را از دست داده اند را نشان می دهد. علاوه بر این، موارد طبقه بندی شده به عنوان از دست دادن هماهنگی بعد از استفاده از راه حل پیشنهادی کاهش قابل توجه به دست می آید. تمام موارد مورد نیاز توسط نرم افزار MATLAB با m فایل های آن به عنوان یک پلت فرم توسعه داده شده است.
In this paper, a new strategy is proposed to provide a solution to the recloser–fuse coordination problem that appears after distributed generation penetration in distribution systems. The core of this strategy is based on classifying the coordination status at fault conditions to either coordination holds or coordination lost. The main benefit from this classification process is to indicate if the existing protection scheme can deal with the fault or an additional action is required. Three different actions are then proposed in this strategy to decrease the cases where coordination is lost. The first is based on searching for the best DG location, while the second is based on changing the recloser characteristics and the last one is based on preparing information about which DG when disconnected, the protection coordination can be re-attained. The proposed strategy is evaluated by being implemented to the IEEE 34-node test feeder. The obtained results show the ability of the classification process to discriminate between the cases where coordination holds and those where coordination is lost. Moreover, a considerable decrease in the cases classified as coordination lost after applying the proposed solutions is achieved. All the required software is developed by the authors usingMATLABm-files as a platform.
حفاظت سیستم های توزیع
حفاظت سیستم های توزیع مسئله ای مهم است که بدون آن نمی توان یک سیستم قدرت را به صورت مناسب بهره برداری نمود. از طرف دیگر منابع تولید پراکنده امروزه محبوبیت فراوانی دارند و لذا حفاظت سیستم های قدرت با حضور منابع تولید پراکنده نیز باید مورد توجه قرار گیرد. در این مقاله یک استراتژی حفاظتی جدید برای سیستم های توزیع با حضور منابع تولید پراکنده را مورد بررسی قرار داده است.
در این مقاله یک استراتژی جدید برای مقابله با مسئله ی هماهنگی ریکلوزر – فیوز بدون انجام تغییرات در طرح برنامه حفاظتی ارائه شده است. هسته اصلی استراتژی براساس فرآیند ارزیابی ابتدایی با استفاده از یک رده بندی توسعه یافته برای حالات هماهنگی طبقه بندی به نگهداری دسته بندی گذشته یا از دست رفته می باشد. سپس، اقدامات مختلف به عنوان یک راه حل جهت کاهش مواردی که هماهنگی ها را از دست داده اند توصیه شده است. استراتژی توسعه یافته بر روی شبکه IEEE34 باس با استفاده از نرم افزار متلب توسعه داده شده است. اجرای این استراتژی دو مزیت اصلی برای اپراتور سیستم به ارمغان می آورد. اول این است که ، با استفاده از طبقه بندی توسعه یافته منجر به جدا شدن آن دسته که هماهنگی دارند و آنهایی که هماهنگی خود را از دست داده اند می شود. دوم، اینکه استفاده از راه حل پیشنهادی منجر به کاهش قابل توجهی در مواردی که هماهنگی رله و فیوز در طبقه بندی از دست رفته شده بودند، میشود.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.