دانلود ترجمه مقاله تاثیر رژیم های مختلف آبیاری براساس کلاس A بر روی رشد، عملکرد و میزان اسانس گیاه گشنیز

عنوان فارسی

تاثیر رژیم های مختلف آبیاری براساس کلاس A بر روی رشد، عملکرد و میزان اسانس گیاه گشنیز

عنوان انگلیسی

Impact of different water regimes based on class-A pan on growth, yield and oil content of Coriandrum sativum L. plant

کلمات کلیدی :

  گشنیز، آبیاری، تبخیر و تعرق، عملکرد، اسانس فرار

درسهای مرتبط کشاورزی - آبیاری
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 7 نشریه : ELSEVIER
سال انتشار : 2014 تعداد رفرنس مقاله : 44
فرمت مقاله انگلیسی : PDF نوع مقاله : ISI
پاورپوینت : ندارد

سفارش پاورپوینت این مقاله

وضعیت ترجمه مقاله : انجام شده و با خرید بسته می توانید فایل ترجمه را دانلود کنید
ELSEVIER
قیمت دانلود ترجمه مقاله
18,000 تومان
فهرست مطالب

چکیده 1. مقدمه 2. مواد و روش ها 3. نتایج و بحث

سفارش ترجمه
ترجمه نمونه متن انگلیسی

این آزمایش به منظور مطالعه ی اثرات 5 سطح آبیاری بر روی رشد، عملکرد و ترکیبات شیمیایی گیاهان گشنیز انجام شد. مقدار آب آبیاری معادل 40 درصد، 60 درصد، 80 درصد، 100 درصد و 120 درصد مقادیر تبخیر و تعرق بالقوه (ETP) بر اساس کلاس A بود. آب آبیاری توسط سیستم آبیاری قطره ای به کار برده شد. نتایج آزمایش نشان داد که پارامترهای رشد رویشی در طی کاربرد سطوح آبیاری بالاتر در مقایسه با سطوح پایین تر بهبود یافت. راندمان مصرف آب آبیاری (IWUE) توسط کاهش سطوح آبیاری افزایش یافت. افزایش سطح آبیاری از 40 درصد به 120 درصد، باعث افزایش درصد اسانس فرار و همچنین عملکرد اسانس فرار و میوه شد. نتایج آنالیز GC اسانس فرار نشان داد که ترکیبات اصلی اسانس فرار لینالول، B-سیمن، لیمونن، نرول، بورنئول و جرانیل می باشد. با این وجود، تیمارهای آبیاری اثری بر روی ترکیبات اسانس نداشت. آنالیز شیمیایی گیاه گشنیز نشان داد که افزایش میزان آبیاری از 40 درصد به 120 درصد ETP به تدریج باعث کاهش نیتروژن، فسفر و درصد کربوهیدرات در گیاهان گشنیط خشک می شود. با این وجود، روند روشنی برای درصد پتاسیم وجود ندارد.

نمونه متن انگلیسی مقاله

Abstract This experiment was carried out to study the effect of five irrigation levels on growth, yield and chemical composition of coriander plants. The amount of irrigation water was equal to 40%, 60%, 80%, 100% and 120% of the potential evapotranspiration (ETP) values based on class-A pan. The irrigation water was applied by drip irrigation system. The results of this experiment showed that the vegetative growth parameters were improved as a result of applying higher irrigation levels compared to lower levels. Irrigation water use efficiency (IWUE) was increased by reducing the irrigation levels. Increasing the irrigation level from 40% to 120% increased the volatile oil percentage as well as fruit and volatile oil yields/hill and per fed. The results of GC analysis of volatile oil showed that the main components of volatile oil were linalool, ß-cymene, limonene, nerol, borneol and geraniol. However, the irrigation treatments did not affect oil composition. The chemical analysis of the coriander herb indicated that increasing the irrigation rate from 40% to 120% of ETP gradually decreased nitrogen, phosphorus and carbohydrate percentages in the dried herb of coriander plants. However, there was no clear trend for potassium percentage.

توضیحات و مشاهده مقاله انگلیسی

محتوی بسته دانلودی:

PDF مقاله انگلیسی ورد (WORD) ترجمه مقاله به صورت کاملا مرتب
قیمت : 18,000 تومان

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود ترجمه مقاله تاثیر رژیم های مختلف آبیاری براساس کلاس A بر روی رشد، عملکرد و میزان اسانس گیاه گشنیز”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 2 =

مقالات ترجمه شده

نماد اعتماد الکترونیکی

پشتیبانی

logo-samandehi